fredag 9 oktober 2009

lite MilomodeKöpte den här fina och otroligt mjuka (tyvärr kan ni ju inte känna, men får lita till mitt ord) tröjskjortan igår till the man called Milo. Ärmarna kan vara långa eller knäppas upp. Han har inte provat än, men jag vet att det kommer bli en succé.
Den är av ekologiskt bomull och kostade också skjortan, men då modellen är förra årets (vem kan se sånt) så var det rea. Me like rea.
De röda toffelskorna är i storlek 20 och aningen för stora ännu. Men klart killen ska ha ett par skor i vagnen. Rött är sött och snart nog trampar han omkring i dom.1 kommentar:

Anonym sa...

Tröjskjortan ser ju för himla mysig ut, tror dej vad gäller mjukheten! Ekologiskt bomull är ju helt perfekt, men kan man köpa på rea så är det ju perfekt! Och kan man dessutom välja långärmat eller lite mer uppknäppta ärmar så är det ju helt suveränt! Har själv en sån skjorta och älskar den, bara att välja efter väderlek.
Och självklart ska Milo ha skor i vagnen, dom ser ju också härliga ut. Och innan ni vet ordet av så trampar han runt i skorna för egen maskin utan gåstolen!
Ha det gott! //Maggan1