torsdag 22 oktober 2009

oktoberregn

Milo är som Skalman. Är det sovtid så är det.
På morgonen kan han inte vara vaken mer än lite drygt två timmar, så vaknar han som idag vid sju är det sova igen efter nio.
Nu sover han således.
Vi ska iväg vid tio så jag hade ju hoppats han kunde ha väntat med tuppluren till efter då, men icke.
Det blev bara en amning inatt, efter tre. Bra! Visserligen skrek han till ett antal gånger innan tolv, men sen verkade det vara desto mer fridfullt.
Tyvärr för mig kunde jag inte somna förrän halv två och så om igen närmare fem. Ska prata med läkare så fort amningen är slut, kanske finns det nåt mirakelmedel som kan däcka mig lite lagom hårt, i alla fall ibland.


Idag ska jag tända ljus för en älskad liten Liten.
Hon kom för tidigt idag för tre år sen.

7 kommentarer:

Lammhults-Malin sa...

Tänder ett ljus i Lammhult med för älskade Liten :-(

jess sa...

Ska med tända ett ljus för liten. Massor av kramar till er alla:)

Rebecca sa...

Usch vad säger man? Jag kan bara beklaga att ni tvingats gå igenom detta och be för att ni aldrig ska behöva uppleva det igen!

Ta hand om varandra! Kram Rebecca

Mariette sa...

Tänker på er idag när ni tänder ljuset. Vi har gått igenom liknande....
Hoppas ni haft en bra dag trots allt!
Kram Mariette

Sachiko sa...

Ett ljus för Liten:

http://sachikoblog.com/2009/10/ett-ljus-for-liten/

Varma kramar och tankar till mamma och pappa också.

Anonym sa...

Hade inte Skalman både ät- och sovtider? I så fall så ser det ju ljust ut för din del nu, eftersom Milo har hittat en sovtid, då kommer säkert även ät-tiderna!
Var ju lite trist att du inte kunde sova när Milo sov ganska bra i natt. Men lugn, det kommer, men det tar sin lilla tid för mammor att kunna sova sin vanliga sömn efter månader av korta sovsnuttar och lite längre vakensnuttar på nätterna. Och när Milo väl vänjer sig vid att bara få välling så kommer han att hålla sig mätt längre och kommer att sova hela nätterna. Och du sover automatiskt bättre när du vet att du inte behöver gå upp och amma, det är just vetskapen om att du snart måste upp igen som jag tror gör att du inte kan slappna av och somna. När du "slipper" det momentet kommer säkerligen den goda sömnen av sig själv utan mediciner.
Hoppas Ni haft en bra dag idag. Och jag sänder också min tanke till Liten!
Kram till dej och hela familjen!

Åza Diaz Mägi sa...

Din sorg över dina två barn och förlusten, orättvisan över att det gick som det gick med dina första två småttingar gör mej fortfarande stum. Det är första gången i livet som jag är såå tagen, såå ledsen att ord inte finns. De räcker inte till. Jag är jätte glad att ni fick Milo, att ni har ett ljus i mörkret, men jag kan tänka mej att sorgen efter dina andra barn fortfarande måste vara massiv.

Andra gången i livet jag tappade orden och inte vet vad jag ska säga är när det som hänt Tessan och hennes dotter nådde mej.

Lycka till i livet Jonna.
Vildblommor Åza