fredag 9 oktober 2009

hot n cold

Sitter som på nålar vid upplösningen av första idolfinalen och undrar som vanligt lite varför.
Det är inte särskilt bra. Vare sig låtarna eller själva framförandena (bortsett från några få, Mariette t ex), ändå glor jag som besatt.
Långt är det med. Tar aldrig slut, fast mycket vill ha mer.
Förbannar, som vanligt, att barn ska utsättas för det här och åberopar varje år 18-årsgräns med omedelbar men tycker samtidigt att den yngste, Tove, är förbaskat charmig och hoppas på många fredagar framöver för hennes del.
Svårt.

Nu ska vi se vem som åker och vilka som fortsätter hålla mig i mitt radioänketillstånd sällskap kommande fredagar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, hur skulle det nu bli av idolfinalen? Programmet var lite segt, beror väl på att det var så många artister som skulle testas.
Jag håller med dej, 18 års åldersgräns borde det vara. Men håller fortfarande med dej, Tove är både duktig och charmig. Erik gillar jag också, men minns inte just nu hur gammal han är.
Vet inte om jag tycker rätt person åkte ut, dom var ju så totalt olika enl mitt sätt att se det. Nu blev det ju Karolina, så det är ju upp till bevis nästa vecka för Eddie.
Jag sitter vi datorn nu, lyssnar samtidigt på Din Marcus. Han är så duktig. Vilken pärs det måste vara ibland att sitta i direktsändning och få allt att fungera, men som sagt han tillsammans med tekniker och producent (förstår jag) gör ett kanonbra jobb! Hälsa honom det!
Du som fredags-radioänka kan väl kommentera vad du kände efter Idol ikväll, om du vill och har lust! Kan vara kul att få dela Idoltankarna lite!
Ha en god natt och hoppas ni får sova gott!
Kram Maggan1

Christina sa...

Visst borde det vara 18 årsgräns.
Det är tufft att vara artist och man behöver mognad.
Eftersom man bor i Halmstad är man ju så glad att Mariette bor där.
Hon är så duktig och har hållt på ett tag.
Min son känner henne och kan intyga att hon är bra, ärlig och duktig.
Kram Christina

Anonym sa...

Idol söliga programmet väntar sällan på vem som åkt ut förrän det drar ihop sig till final. Bra Karolina åkte ut såg det nu TV. Tycker om Erik, men är inte så engagerad ännu.. Ser på Skavlan han är nr 1.TV. Du kan ju roa dig själv så fredagar är väl ok o kan ju höra Marcus på radion. Fina kläder och nilder Lilla Go fått o stackars lilla med sina tänder.
Lyssnade på Marcus efter 22 nån gång han är så bra men folk är inte så villiga prata pengar tydligen, br att allt ordnat sig för honom hälsa det. 5 år straff efter allt betalt vilken idiot har kommit på det. Det uppmuntrar ju inte folk till att ta tag i "eländet" de sitter i , det tar ju "aldrig " slut. KRAMA MILO nu till dagens övningar. Sköt om dig/er.

Nathalie sa...

Jag tycker också jättemycket om charmiga Tove!! Men är det inte lite läskigt när Andreas kallar henne "läcker" osv..? Hon är ju trots allt bara 16 år.. Barely leagal.