måndag 26 oktober 2009

jobb

Nu sover min Milo förmiddagslur. Jättetrött efter massa morgonspring och lek.
Imorgon ska vi till Stockholm och träffa papps. Han är där redan nu för jobb.
Väldigt mycket jobb är det. För mycket. Och det får det bli ändring på så fort vi kan göra någon ändring på det.
Bra med jobb, med mycket jobb. Men för mycket är för mycket, det vet både han och jag, fast oftast inte förrän i efterhand. Det är ju inte på både gott och ont ett 9-5 jobb min älskade man har...
Blir i alla fall kul att göra huvudstaden, blev ju inte av sist. Förutom jobb för Marcus del ska vi övrig tid strosa runt och ha det lite skönt hela familjen. På torsdag ska vi två stora på galapremiär och mingla med Hollywood. Ser mycket framemot det. Är inte alls gala själv så det känns väldigt ovant det hela, men ändå skoj. Mormor och morfar ska om allt funkar komma och vara med vår älskling på hotellet. Bra det med. Killen vill ju umgås med dom och de med honom såklart. Samtidigt får mamma och pappa leka gala i lugn och ro.
Skoj som sagt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jo det blir för mycket arbete ibland. Förstår att du tycker det.
Jag undrar om Milo kan krypa? Är bara nyfiken så du behöver inte svara om du inte vill. Skönt att komma till huvudstaden och känna pulsen och ägna sig åt lite shopping.
Ha det så bra

Anna-K sa...

Hej!
Galapremiär jo ja tackar jag..Det blir säkert trevligt - det är bara att ta på sig "den lilla svarta" o hänga med... Hoppas ni får för övrigt en fin tid i Stockholm. Det är skönt med tid för varandra bara du o Marcus - även om det inte blir mer än några timmar.Bra att mormor o morfar kan passa Milo.

Maria sa...

Vad härligt det låter med gala! Speciellt nu när hösten verkligen anlänt! Skönt också när man som par ges möjlighet att få tid på tu man hand.

När jag har hållit föredrag för kvinnor speciellt så brukar jag framhålla hur viktigt det är att man skapar tid i tillvaron för tvåsamheten. Visst behöver man jobba, men inte på bekostnad av relationen. Men både du och Marcus verkar kloka nog att inse det. Ni har lyckats med så mycket så här långt....resten fixar ni säkert också!

Önskar er en härlig tid tillsammans i huvudstaden!

/Maria

Anonym sa...

Har förstått att Marcus jobbar lite väl mycket nu, men ibland kör det väl ihop sig och kan vara svårt att säga "nej". Men vis av erfarenhet så vet jag att man måste säga "nej" ibland, det blir på tok för mycket annars. Både för en själv och för omgivningen. Marcus är ju så duktig och populär och då blir det ju fler och fler önskemål om hans medverkan. Så det är skitbra att ni insett att det behöver till en ändring så att alla blir nöjda, både ni själva och hans publik/läsare.
Hoppas ni får det trevligt i Stockholm och att ni hinner både "strosa runt" och kanske shoppa loss lite. För att sen inte tala om galapremiären! Oj vad spännande och kul att mormor och morfar kommer ner och tar hand om Milo, så att du och Marcus får tillfälle att gå tillsammans! Toppen! Och Milo blir ju inte det minsta bortskämd medan ni minglar.
Ha det så jättetrevligt säger jag redan nu!
Kram till er från Maggan1