söndag 11 oktober 2009

halleluja

Vi har varit på familjegudstjänst idag. Det var väldigt trevligt.
Milo fick sin första bibel. Det ska börjas i tid tydligen och visst, inte skadar det i alla fall.
Boken var fin med färgglada teckningar och så snart killen slutar äta papper (boksidor) kan vi börja bläddra i den och titta lite närmare.

Nu ser vi med paus för nyheterna (gillar inte alls denna extra långa time outen i fyrans filmer), Wallander på engelska. Hyfsad. Fast lite knepigt var det till en början att köpa allt med Ystad, polisen och Nyberg på ett annat språk. Inte reagerar man (jag) längre när Hollywood gör 2:a världsskrigetskildringar från Tyskland på amerikanska, även om de på orginalspråk oftast är klart bättre, men detta var annorlunda. Inte dåligt. Bara annorlunda.

Snart fortsätter den.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad trevligt med familjegudstjänst!
Jag minns fortfarande min första bibel och mina barn är väldigt noga med sina första ex av bibeln.
Ser Milo framför mig när han "äter" böcker, så det är väl klokt att avvakta lite innan han själv, iaf, börjar bläddra i sin alldeles egen första-bibel.
Har inte Wallander, såg trailern och blev lite besviken, men det kanske var ett felaktigt intryck. Maken ser och han sitter kvar, det betyder att det är sevärt!
Betr långa pauser (ex-vis för nyheter) i 4:an så är dom irriterande! Men det är väl reklamen som finansierar mycket av sändningarna, så man får väl stå ut!
Ha det gott! Hoppas på god sömn! Kram till er alla tre!
//Maggan1