torsdag 21 juni 2007

smågrodorna

Midsommar imorgon!
Det var länge sen den nyheten fick det att rycka i mungipan eller annanstans. Känns väldigt mycket, ja ingenting faktiskt.
Kommer nog ändå krampaktigt leta mig fram mellan sillburkarna efter just den rätta sorten imorgon. Färskpotatis i enorma mängder ska också inhandlas. Hälften kommer ruttna i den redan för fulla kylen.
Har idag rejält tantaktigt varit och frågat på konsum hur länge de har öppet imorgon så jag verkligen hinner handla min midsommarspis. Ack en sån hycklerska jag är! Dagen känns ju inte ett skit och sill kan man äta närsom.
Blä.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till dina 10 vuxenpoäng Jonnalainen!
Vi ska samlas cirka 40 pers i sjöbodarna (dit ni för övrigt är välkomna att bo när ni vill) och fira, nu blir det inget "fira" för min del då enögde Furan går på starka medeciner så jag får väl dricka läsk med ungarna.
Gemytligt hoppas jag det blir ändån, och imorgon är det jag som är pigg och glad, alltid nå´tt...
Glad midsommar på er båda, må solen skina över Norrköping och ända ner till Figeholm idag!

finnjonna sa...

Oh shit hela 10! nåväl de kan komma väl till hands en vacker dag. Ha en skön midsommar ni med i sjöbodarna. Tänker på ditt öga och hoppas det blir bättre snart!

Anonym sa...

jag tvingade dick att köpa färskpotatis och gräddfil igår men det behövs ju lite mer för att det ska vara" midsommarkänsla"
Är tillbacka i norrköping igen. och tittar ut genom fönstret och det verkar inte vara så....sommrigt idag.
men glad midsommar på dig, kramar/V

Anonym sa...

HA en god midsommar Jonna med god spis.
Och ruttna potäter blir det till lunch resten av veckan va?
Nu ska jag bege mig till systra mi och äta massa onyttigt.
Ta hand om dig.
Kram

Anonym sa...

Varför är man sådär?? Även jag har hysteriskt inhandlat allt som "ska vara" till midsommar utan att egentligen reflektera över vad jag egentligen vill eller känner för. Jag har till och med köpt jordgubbar till tårtan och det mest ironiska av allt i sammanhanget är att jag är allergisk mot jordgubbar. Men herregud...det är ju midsommar för sjutton!! *skakar på huvudet åt mig själv*
Jag hoppas i alla fall att er midsommar blir trevlig och tackar dig för en bra blogg!!