fredag 31 augusti 2007

alla glas är halvtomma, även de fulla

Det är inte så roligt just nu. Det är en sån tid av månaden då allt bara känns åt skogen fel och mina misslyckanden skrattar mig rakt i ansiktet. Inget är rätt eller bra och minsta lilla gör allt ännu värre.

För att inte tappa bort mig helt bland felen går jag runt och låtsas vara normal. Jag går till frisören och fixar ny frissa, köper kläder och skor som jag inte behöver, tittar på och skrattar avundssjukt åt snygga våp på trean och lagar mat med färska örter.
Men det är en lek. Ingenting är normalt.
Jag letade efter någonting i mina lådor och "hittade" min sons obduktionspapper. Det är inte ett dugg normalt att ha sånt liggandes i lådan (skulle ha sorterat allt sånt i en pärm för länge sen, även om det inte är så mycket mer normalt, ingen borde någonsin behöva läsa sitt barns obduktionsprotokoll!). Han hade lunginflammation vår lille kille, annars var han perfekt, om än alldeles för liten och för död. Men ändå, precis som sin ännu mindre lilla syster, helt perfekt!

Nej det är inte roligt just nu.
Min hud känns för trång och insidan vill liksom krypa ut. Jag känner mig sjuk och dålig. Hjälper inte ett dugg med ny frissa och läckra skor idag.

Men, och det här kan du fråga Christer Björkman om -Imorgon är en annan dag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tungt...
Skickar en massa kramar!

Anonym sa...

Blir sorgsen när jag läser ditt inlägg.
Tänker på dig.
Kramar.

Anonym sa...

Skickar tankar och värme...

Anonym sa...

Min vänn, du har så rätt ingen skall behöva läsa sitt barns obduktionsprotokoll. Jag tänker på dig och skickar massor med kramar. Du är fantastisk!

Anonym sa...

fint inägg
älskar dig
hoppas jag kan göra dig lite glad

Sara sa...

Jag vet hur det är. Förlorade min första dotter i v.24. Du har så rätt – det är inte normalt. Ingen ska behöva genomlida det.
Tänker på dig och Venedig är en bra plats att finna lyckan på.