onsdag 22 augusti 2012

hej

Jag har haft en paus.
Blev förbaskad och är det än då ingenting med denna sida vill fungera. I ren frustration valde jag att glömma bort den och hade något som skulle kunna kallas för semester.
Bloggsemester.

Nu är jag tillbaka och jag är inte dummare än att jag inser min ensamhet här.
Borde ha önskat en trevlig sommar när det fortfarande fanns någon här. Gör det nu, ifall någon tittar in. Hoppas sommaren har varit bra!
Och välkommen igen.
Om någon saknat mig, är jag ledsen för att jag försvann bara så där...

Jag är på gång och ska starta blogg på annat håll och är det så att någon önskar följa, kommer jag så småningom länka till den härifrån.
Tills dess kommer jag babbla loss och ventilera lite här.

Min sommar har varit rätt full. Hade varit trevligt om jag varit det med, men nej. Det är mest Bergman och barn som har hållt mig sysselsatt.
Barnen har varit glada, men Bergman... Inte en munter herre den där och jag kommer aldrig någonsin mer få för mig att under en semester med hemmavarande barn börja plugga Bergman på halvfart.
Nope.
Done that.
Nomore.
Överhuvudtaget ska jag ge perkele i att analysera någon annans eller ens min egen ångest den korta tid som vi kallar sommar. Den är till för annat.

Jahapp.
Nu ska jag fortätta skruva i kylskåpsdörren som lossnat.


22 kommentarer:

Ida sa...

Hej!

Har saknat ditt bloggande!
Roligt att du skriver igen. :-)

Anonym sa...

Välkommen tillbaka....nu är det ordning och reda igen och jag kan följa dig på din blogg...glöm inte länka vidare när du byter blogg...

Lotta

Anonym sa...

Moi Jonna!
Aika hauska juttu. En oo käyny sun blogissa piiiitkään piiiitkään aikaan, vaikka oon sun vakivierailija jo parin vuoden takaa. Nyt kun tänään istuin tietsan ääreen niin tuli sellanen olo et pitää käydä kattomassa mitä sulle kuuluu. Ja just tänään sä kirjoitat jälleen. Kiva kun tulit takaisin! /Netta

Karin sa...

Välkommen tillbaka Jonna!

Anonym sa...

Härligt att du är tillbaka. Saknat DIG.
Kram

Annica sa...

Hejsan Jonna!
Verkligen roligt att få läsa din blogg igen. Har läst den mycket men aldrig skrivit. Tycker du skriver så himla bra.
Hälsningar från Annica

Anonym sa...

Hej igen Jonna, jodå, jag har titta mest varje dag och kollat om du skrivit något. Kul att se dig här igen och jag ser fram mot ditt bloggande här eller någon annan stans. Sommaren har ju varit kort och som Ledin sjunger, det mesta regnar bort.
Maria i Linköping

Anonym sa...

Välkommen tillbaka! Du har varit saknad.

Anonym sa...

Hallo and wellcome back! Ja, du är saknad, men du är värd lite semester du också.
Trevlig sommar har vi haft, även om sommaren de flesta dagar lyst med sin frånvaro.
Babbla loss här till glädje för oss som följer dig, när du startar på annat håll hoppas jag få veta vart vi ska länka oss.
Min sommar har också varit full, men av göranden och låtanden. Emellanåt låtanden på sjukhus pga allergibesvär, men so what - det har gått det också. Nu ska väl all j-a pollen ha gått till sängs, så att man kan fungera som människa igen.
Bergman - ja han var väl en komplicerad person om jag fattat det hela rätt, ett unikum och en näst intill överintelligent person. Finns väl bara en offentlig person idag som kan jämföras med honom.
Nu hoppas vi på en mer sansad sommar,lagom varm och lagom torr/fuktig så att vi kan existera. Fick du till kylskåpsdörren? Vet inte om du publicerar kommentarerna, men tror säkert du läser dom.
Som sagt - du har varit saknad och jag skickar många varma sommarkramar till dig och din familj från Maggan1.

Anonym sa...

Vad glad jag är att se att du är tillbaka. Har tittat in en sväng varje dag och idag lös din nya röda sida upp min morgon.

Anonym sa...

Åh, vad roligt att du är tillbaka! Har tittat in här varje dag för att se om du dykt upp igen! Hoppas ni haft en härlig sommar! Kram Åsa i Norrköping

Anonym sa...

Hej och välkommen tillbaka! Har saknat ditt skrivande och följer gärna med till nästa blogg.

//Sigrid

Anonym sa...

Hej och välkommen tillbaka.. Har kikat in varje dag och hoppats att få höra något av dig men inte... Bra beslut att ta semester.. Det är du väl värd!! Och ett stort VÄLKOMMEN TILLBAKA!!! :)

Anonym sa...

Välkommen tillbaka! Har saknat dig. Trots en regnig sommar är jag själv nöjd med den. Umgåtts med familjen och gjort lite utflykter. Ha det bra och om byter bloggplats får du gärna länka till den. Hälsningar från M-L i Årjängh

Marresmamma sa...

Jag har saknat dig! Har följt din blogg ett par år och jag har gråtit till den, hoppats för din skull och vi har varit gravida samtidigt :) Så glad sommar och välkommen tillbaka!

Anonym sa...

Välkommen tillbaka! Har saknat din blogg! /Gudrun i Uppsala

Anonym sa...

Trevligt att du är tebax!

Öländskan sa...

Oh vad roligt att du är tillbaka!!!!!!!!! Jag har saknat din blogg, vad roligt att ni haft en bra sommar,ser fram emot att få napp nu när jag envist trycker "finnjonna" bland Favoriter på datorn. Må så gott!

Tina sa...

Välkommen tillbaka! Har saknat dig!
Tina

Heléne sa...

Välkommen tillbaka.Jag har ialla fall saknat dig:)Heléne

ingela sa...

heja jonna! det är lugmt, du har också ett liv ;)
ska bli spännande med din nya blogg!
kram

Eva Domis sa...

Hej hehe tänkte ta bort dig ur smartphonen min men nu e du ju på g igen så då får du stanna kvar i favoritlistan!Hur går det med italienskan? Åt panna cotta ikväll belissima;-)