tisdag 19 juni 2007

i väntan på

Vad svårt det var för senaste inlägget att fastna då. Varje gång jag har kollat har den varit borta. Vad är det frågan om? Är jag censurerad på min egen blogg? Eller är jag bara dum som inte fattar var jag gör fel?

En dryg timme kvar till operation och morgonduschen är avklarad. Inget smink eller nån hudkräm. Det första skiter jag i men aj vad torr huden är efter en sån här skrubbning så lite smörja skulle sitta fint. Det värsta är fastan. Fick som tur var dricka kaffe (utan mjölk) nu på morgon och skölja ner med vatten. Aah så gott. Det var värt att vakna vid fem för att ta sig den cocktailen. Men nu är jag hungrig...
Dock inte långt kvar och i em är jag hemma och ska mumsa macka till en stor kopp kaffe MED mjölk.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är den modigaste människa jag möt. Jag älskar dig. Marcus.

Anonym sa...

Tänker på dig och hoppas att allt gått bra, eller så bra som det nu kan...
Vet du, eller sånt här ska man inte erkänna ens om man är anonym men jag har en extremfobi för gynundersökningar (efter att jag blev vidrigt bemött under en förlossning som kunde ha varit världens bästa) och av den anledningen har jag valt att blunda för den billiga livförsäkring som cytologprovet är i 9 år, men när jag läste vad du ska gå igenom så bokade jag en tid och den tänker jag gå på!
//Kram Magdalena

Anonym sa...

Modiga människa! Hoppas du har fått njuta av lite mat nu...Det där skrubbmedlet inför op är som att be håret trassla in sig i en stor härva. Önskar att det är det sista du behöver se av en op-sal på LÄNGE.
Kramar till er bägge
Linn

finnjonna sa...

magdalena: Gå absolut på den! Det är faktiskt värt det! Och det blir inte roligare ju längre man väntar. Håller din hand på något sätt och hoppas det går bra.

linn: Vad god mackan var som jag fick efter uppvaknandet. Och kaffet sen då. Oj oj oj säger jag bara!

Kram båda!

Älskar dig Marcus!