fredag 22 juni 2007

långfredags blues

Gott var det. All midsommarmat. På Konsum kände jag mig så otroligt sugen på lite indiskt, sneglade smått dreglande på koriandern, men höll mig slaviskt till planen att köpa sill och färskpotatis och slet till mig dillknippet istället, koriandern fick vila.
Förstår fortfarande inte riktigt varför, men av nån anledning jagar jag dessa desperata vuxenpoäng (-har ju redan körkort), hoppas bara att det betalar sig en vacker dag.
Men gott var det ju faktiskt, ändå.

Appropå ålder så gjorde Marcus ett högst vetenskapligt test på mig (ur Amelia) tidigare idag. Den skulle ge min rätta biologiska ålder och till min förvåning och oerhörda glädje är jag bara 20 år! Inte illa för en 31-åring! Framförallt inte för en sån som känner sig som 200 minst. Men vem är jag att tala. Amelia kan inte ha fel, alltså är jag blott 20 år! Jihaa ...eller snyft.

Är radioänka ikväll. Igen. Varje fredag är det så här. Spelar egentligen ingen roll att det är långfre... förlåt midsommarafton, det är bara trist att vara själv. Framförallt när man inte valt det själv. Men jag ska inte klaga. Inte ikväll när jag fyller 20!
Skål och grattis finnfan, på med pumpsen och ett leende så kan du nog till och med lura dig själv att livet är en fest.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på 20 års dagen...*ler* Tyvärr så bor ju jag lite för långt bort...annars hade vi kunnat midsommardeppa ihop i pumps och partyhatt...Nu får vi väl helt enkelt försöka piffa upp midsommaraftonen med att lyssna på radion istället. Ha en bra kväll.

finnjonna sa...

Det får bli pumps, partyhatt och div festligheter i tanken istället! radion e på.

Linda sa...

Jag brukar lyssna på karlavagnen men o höra om husvagnar gör ont i mig...Vill du veta orsak får du läsa på marcus blogg har sksivit ett långt inlägg...
Jag är också änka ikväll har grillat i regnet med barnen nu o vi sitter nu o trycker i oss godis..Ha en skön kväll

finnjonna sa...

Linda: Godis låter som ett bättre alternativ än karlavagnen ikväll. Vissa intryck försvinner aldrig som sagt...
Hoppas ni har en fin kväll du och barnen, trots regnet!

Anonym sa...

radioänka är ett roligt ord...

Anonym sa...

Det testet gjorde jag med. Jag blev 7,5 år... :/