lördag 23 juni 2007

skita i skenet av ett stearinljus

Romantiskt va? Faktiskt sådär. Men vad ska man göra när lysröret i taket gått sönder och hela världen är stängd för att det är midsommardag.

För övrigt är jag så fruktansvärt trött på allting. Riktigt, riktigt, riktigt trött.
Ska det verkligen vara så här? Nånting måste ha blivit felprogrammerat i mig och mitt liv för jag kan inte tro stt det här är meningen.
Snark.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas ändå det finns något bra i ditt liv...

Anonym sa...

Hej Jonna. Du verkar ha haft en lika "intressant" midsommar som en annan haft... Jag har äntligen brytit den isolering som jag befunnit mig i under 2 år, en isolering som berott på at vi förlorat två söner och haft problem med den tredje. Igår fick jag inse att släkten "vandrat" vidare och att de inte väntar in oss. Vi satte oss i köket och lekte med grabben, idag åt vi upp maten och spelade lite visor. Vi har bestämt att skaffa egna traditioner till nästa år- utan vänner och släktingar. Hoppas morgondagen blir bättre för oss alla, då är det ju "bara" söndag och man kan låtsas att helg-firandet aldrig existerat... Med hopp om ro... Anna

finnjonna sa...

anonym: jovisst finns det mängder av bra saker i mitt liv. men ibland känns de andra sakerna mer...

anna: nya egna traditioner låter som en bra idé inför nästa år. De är tuffa dessa familjehögtider när det saknas familjemedlemmar. framförallt när saknaden ibland kan vara så svår för andra att förstå. Beklagar förlusten av era pojkar. Kram!