onsdag 25 november 2009

tv

Tittar såhär efter dansen lite på Ekdahl (fast det är Marcus jag vill se) innan det är dags för sova. Blir försiktigt uttryckt rätt livrädd för fröken dokusåpa som varit med i hur många som helst. Henne vill man (jag) inte möta i en mörk gränd.
Eller någon annanstans heller för den delen. Iiiiiiik är ett uttryck som dyker upp i mitt huvud som beskrivning av känslan jag känner och jag kan bara hoppas att min nattsömn inte störs (mer).

Nåväl.

Milo sover. Han somnade vid bröstet, dock efter att ha druckit en hel del välling innan (liksom han gjorde i morse), så min förhoppning om att välling vinner fortlever.
Han verkar i alla fall ha fått smak för flaskan och det, god vänner, är en seger i sig.

God natt och sov nu sött.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jonna , jag blev också illa berörd av fröken dokusåpa. Mycket obehaglig utstrålning.Varför inte få tyst på henne förstörde programmet. De andra sa ju inget. Bra MILO att du sovit lilla envisa kotte.
Ha det bra Jonna du har vunnit en liten bra seger över er lillego MILO. Hoppas du fått sova inatt.

Anonym sa...

Håller helt med när det gäller fröken dokusåpa (eller kanske dokusopa?). Vet inte vad man ska kalla hennes uppträdande, verkade ju nästan manisk, men det är inte heller rätt ord. Hon verkade hypnotiserad kanske är rätta benämningen på hennes sätt att uppträda. Usch och fy! Jag vill verkligen inte heller möta henne någonsin. Fick en mycket obehaglig känsla inombords. Dom andra fick ju knappt en syl i vädret. Där hade han det inte lätt Ekdal. Men Marcus gjorde ett mycket gott intryck under hela programmet.
Jag hoppas han och Ekdal kommer att få fortsätta med en ny programserie framöver!
Kram från Maggan1

Susanne sa...

Blev också mycket illa berörd av henne. Kände riktigt hur dåligt hon måste må...innerst inne...fast hon inte kommit underfund med det själv...ännu.

Marcus var i varje fall bra som vanligt och mycket stiligt klädd!

:)