tisdag 28 februari 2012

om, om igen

Det är kräks och diarré här igen. Tredje omgången på en dryg månad och johoo, som Milo säger, jag är sjukt trött på't.

Det började en kvart innan Oscarsgalan och det störde min galafeeling lite, eller rätt mycket om jag ska vara ärlig.
Där satt jag med en salt pinne i mungipan, ett papper framför mig som jag hade tippat vinnare på (hade många rätt och är glad för The Artist som var en fantastisk filmupplevelse) och en blomma i håret för feststämningens skull när jag plötsligt från Mimmis rum hörde host och ett illavarslande splatter av nåt på nåt. Tuggade i mig pinnen och gick dit. Och johoo, spya all over the place.
Det tog inte lång tid förrän även jag var nerspydd och blomman i håret ersatt av gårdagens halvsmälta pommes och ett oidentifierbart gegg som fascinerade mig en aning.
Gala in my ass men vi såg iaf hela sändningen och sen dess har vi bara varit.
Det blir inte mycket plugg just nu (Marcus är i Gbg med sen igår och vi är en amputerad trio plus Katts) så jag är mycket glad för att min förra inlämnade uppgift var nästbäst på hela kursen (!) och med tanke på sista tidens "vabbande" och kräksskrubbande nätterna igenom måste man väl ändå säga att jag tydligen gör något rätt, min egen tvivel till trots.

Fy fan vad jag är bra!
Johoo.


3 kommentarer:

Johanna sa...

Du är jätteduktig!

Anonym sa...

Men vad f-n, nu får det väl snart vara nog med kräkisar etc! Men du är strong som fixar både det och dina studier. Grattis till näst-bäst-resultatet. Men nu bestämmer vi oss - nu är magsjukorna över för den här säsongen!
Såg Birros bord ikväll, skitbra program. Tror det var bland de bästa av alla bra som sänts! Hälsa Marcus det.
Om du gör något rätt? Skulle vilja påstå att du gör allt rätt!
Ha det bra och kram till dig och hela din fina familj från Maggan1

Unknown sa...

Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.
Jag undrar om du vill hjälpa mig i mitt arbete att sprida den viktiga informationen jag bär på genom att göra ett länkbyte? jag har 400-600 unika läsare/dag så hör gärna av dig ser fram emot ditt svar:)