måndag 19 mars 2012

hej

Jag är ledsen att jag inte skrivit på ett tag.
Vet inte riktigt varför, men har bara inte hittat orden samtidigt som tiden runnit sin kos och jag varit upptagen med massor annat.
Är lite grann färdig med den här formen av kommunkation. Vet inte om jag ska sluta blogga eller bara hitta en ny liksom variant på det hela. Tror det är något jag undermedvetet funderat och också hoppats få svar på i lilla pausen. Utan att ha fått något.
Men visst borde jag ha skrivit en rad. Hej bara.
Men..
Jag gör det nu istället.

Hej.

Det var ett tag sen.

Jag hoppas ni som är kvar är ni som vill vara här och vill heja tillbaka medan de andra som låter mig med jämna mellanrum veta hur tråkigt och trist det är här och hur dålig jag är som människa har krupit ner igen.

Det är och har varit hektiska tider. Jag är mitt i något som jag gissar kan kallas för tentaveckor. Mina första -Yey!
Har en tenta på lördag i italienska och så ska två hemvarianter i ämnet Filmvetenskap vara inlämnande inom två veckor tillsammans med en lång gruppuppgift.
Det är lite svettigt i Finnjonnas armhåla om vi säger så.

Sedan har vi åter varit drabbade av sjukdom och Milo var hemma med dryga 40 graders feber en hel vecka vilket såklart inte gav mycket utrymme till något annat.
Nu verkar båda friska förutom rejält hostiga och det är ju faktiskt hela två veckor sedan någon kräktes eller diarréade så jag vågar tro på en ljusning.

Det var väl det.
Jag har saknat er.

Kram FinnJ.

26 kommentarer:

Ditte sa...

Hej Jonna! Roligt att du skriver igen. Lycka till med tentorna!

Anonym sa...

Skulle bli jätteledsen om du slutade blogga.Förstår att du har det hektiskt o varken orkar eller hinner med bloggen. Men vi som gillar dig väntar så gärna.Ni andra kan som sagt krypa ner under stenen igen. Så¨snälla, lämna oss inte. Kram.

M.H sa...

Kul du är tillbaks :)

Anonym sa...

Hej!
Och jag har saknat dig och dina ord
Hälsar
Lena i Kalmar

Öländskan sa...

Vad roligt att du kom tillbaka.Visste inte att jag, en 60+are, kunde sakna din blogg så mycket men så är fallet. Följer din och Fotbollsfrun(hon är lite lokal) plus ett par andra. Söker du ett annat forum så hänger jag nog inte med, är inte så duktig med datorn.I så fall önskar jag dig all LYCKA och kram hela familjen.

Rigmor sa...

Välkommen tillbaka!

Annika sa...

Har saknat dig också, hoppas gullungarna kryar på sig snart så ni kan njuta av vårvädret som SKA komma.

Anonym sa...

Välkommen tillbaka! Jag är alltid lika glad att få läsa dina småkluriga (som någon uttryckte det) blogginlägg, och ser gärna att du fortsätter dela med dig av dina tankar - i den form du själv väljer, naturligtvis.

Anonym sa...

Fortsätt skriva, vilket sätt du än väljer! Det har känts tomt med ditt långa uppehåll, du är absolut läsvärd!

Anonym sa...

Hej Jonna,

Jag brukar inte kommentera men ville bara skriva att jag gillar din blogg. Det är över tre år sedan jag hittade dig, jag var jättegravid och sökte efter mammabloggar, och höll tummarna för dig när du hade det kämpigt med sängliggande och oro. Nu är de stora killar båda två, min Gustav är två dagar yngre än Milo. Mysigt att följa dig och dina fina :-). Hoppas du bestämmer dig för att fortsätta bloggga.
Kram från Ella i Malmö

Anonym sa...

Hej Jonna! Klart att vi väntar på dig,små barn och studier kräver sitt,det vet vi alla som varit där.Hoppas nu de små raringarna håller sig undan de otäcka baskeluskerna som är så envisa! Jag tror mycket på att barnen blir friskare nu när de kan vara ute mera,"vädra bort" vinterns sjukdomar.Håller tummarna för dina tentor,det kommer att gå lysande är jag övertygad om.Kram från M i Bohuslän

Anonym sa...

Förstår om du inte orkar eller hinner. Men har saknat dina ord. Även om jag är en av dem som inte hållit med om allt du skrivit i alla lägen så har jag stor respekt för hur du och din familj sliter för att få vardagen att gå ihop. Du är saknad. Mycket. Om du inte kommer tillbaka med bloggandet så önskar jag dig ett fantastiskt liv och stort lycka till med studierna. Du är värd det allra, allra bästa. För mig kommer du och din man alltid att vara hjältar. Lev väl. Krama varandra och ge dig själv en klapp på axeln. Det är vi fruntimmer rätt dåliga på. Kram Gråa musen

Anonym sa...

Jag har saknat din blogg, och hoppades att inget allvarligt hade hänt. Visst får man tappa intresse emellanåt! Det finns flera saker på nätet som man kan hålla kontakt genom. Jag hoppas du hittar det forumet som passar dig bäst just nu, för jag saknar dina personliga berättelser.
Så Hej Jonna! Mig blir du inte av med ;)
Tentalyckokram från Louise

Malin sa...

Come stai mia bloggamica ? Hoppas du håller i ett tag till för jag vill höra mer om dina äventyr med plugg man kids och ny lya och framtida jobb osv. Ciao, Malina

Åsa sa...

Åh, snälla..fortsätta skriva när du orkar och har en liten, liten stund över! Kram Åsa i Norrköping

Anonym sa...

Jag har saknat dig också och tycker det låter så intressant med det du nu håller på med, sedan försåtr jag att det är tufft att hinna med allt i när man står mitt i livet, barn tar tid och ska så också få göra, när du sedan också pluggar för att ge dig själv en egen framtid gör ju inte saken lättare för någon av er. Blogga så lite eller mycket du orkar, men jag tycker i alla fall att det är kul att få vara med på din resa och din utveckling. Maria i Linköping

Monika sa...

Jag Hoppas du bestämmer dig för att fortsätta! Du är rolig och ärlig!

Mvh Monika

Anonym sa...

Hej!
Kul att du kom tillbaka! Hoppas du hinner fortsätta skriva på ett eller annat sätt!

Helene sa...

Hej säger jag med! Tittar in här då och då för att se om du har skrivit något. Lycka till med tentorna! Kram!

Anonym sa...

Skönt att höra att du mår bra! Har följt din blogg i många år och har saknat dina ord! Men har full förståelse om du inte vill eller orkar med allt! Önskar dig och din familj allt gott! Kram isa

Anita sa...

Roligt att "höra ifrån" dig igen. Önskar dig riktigt riktigt lycka till med tenta och allt annat du företar dig. Jag vet hur det är när tiden inte räcker till. Ibland kan man önska dygnet har några fler timmar.
Kramar till dig och din fina familj.

Anna-K sa...

Hej Jonna!
Har läst din blogg i flera år. Alltid roliga inslag av humor, även om du har haft det tufft ibland.Kommer att sakna dig om du slutar skriva, men respekterar om du inte fortsätter att blogga.
Lycka till med tentorna!

Anonym sa...

Vill bara säga Hej!
Jag hoppas att du vill fortsätta för vi vill fortsätta läsa även om det tar ett tag mellan inläggen =)
Men du ska naturligtvis göra det som känns bäst för dig!
Kram från en läsare

Anonym sa...

Hej! Roligt att du e tillbaka, su har varit saknad.

Anonym sa...

Har saknat dig med!!!!
Stora kramar Tess W

Tina sa...

Å vad kul att du är tillbaka! Skulle absolut sakna dig och dina vardagliga betraktelser, din humor och ditt sätt att stå med båda fötterna på jorden om du la ner bloggen!
Tina