söndag 10 juni 2012

ph-värde 2 på tenta igår

Jag är fortsatt glad.
Härlig känsla faktiskt.
Har inget på agendan just nu då jag mitt i allt lyckats skriva klart och också lämna in tre hemuppgifter i filmvetenskap och igår gjorde jag italienska-tentan. Med blandad entusiasm. Två senaste veckor har ju Mimmi varit hemma och sjuk (feberfri nu sedan igår, tjohoo!!!) så mitt plugg har blivit lidande, dock skrev jag alltså  igår, och det var svårt, det var det. Men. Det gick oväntat bra.
Till en början.
Sen inte lika så. "Synd att du hoppade över sista uppgiften", som min lärare skrev.
What the!!!???!!!
Jag hoppar inte över nåt, nånsin. Inte min grej. Jag skriver tills jag blöder, men klart blir det och igår hade jag både tid och energi kvar, men FUCK. Slarv. Skit.
I denna sluttenta hade vi tydligen två kortare uppsatser att skriva, men efter den ena, första, trodde jag i min enfald att det var klart och lämnade in. Den andra och sista kom löjligt långt ner när jag senare scrollade och kollade. Så bara morr. Kommer nog förhoppningsvis få G iaf på kursen och slipper tenta om, bra det i så fall. OM det nu går så väl. Men surt. Så surt.
Ja ja. Kan inget göra åt det nu.
Ska vara glad ikväll.
Tänker bra tankar.
Positivt tänkande och den skiten i all ära, men faktum är att mitt mående har med mina känslor att göra. Känslor som styrs av tankar och tankar som jag tänker och också därför till stor del kontrollerar.
Så...
Ja, har skrivit detta förr, och innan det till och med. Men det tål att upprepas. Många gånger räcker det med lite tankestyrning för att livet ska kännas roligare. Testa.
Kan funka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fy 17 vad du är duktig med ditt pluggande mitt i fotbolls-EM 
Det där med att lägger ytterligare en uppgift långt ner inlämningsuppgiften verkar vara en standard numera. Hörde från en gymnasie-elev att han hade missat ett par uppgifter just på grund av att det efter ”en massa svammel” som han trodde var slutkläm bara, så stod ytterligare en uppgift som skulle lämnats in. Så om det är någon tröst, så är du inte ensam.
Kul att du fortfarande är glad och har ett positivt tänkande. Jag har det också, allt går så mycket lättare då. I morgon ska jag nog bjuda gubben på lunch på ett litet ställe utanför stan där vi bor, fick jag för mig nu tack vare ditt positiva tänkande! Håller med dig, det hjälper med tankestyrning för att livet ska kännas roligare. Och livet ÄR roligt!!
Kram och var rädd om dig och din familj från Maggan1

Jannike sa...

Hej fina du!
Jag följde dig och din blogg när du väntade Milo & Mimmi men sen ska jag erkänna att jag har blivit lite sämre på det. Kom dock att tänka på dig häromdagen och det beror på att jag själv nu är gravid och ordinerad vila och mer eller mindre sängläge. Har varit detta i 1,5 vecka och håller redan på att gå i taket.. Hur klarade du dig i så många dagar som du gjorde?? Har du några trevliga tips:-) Nej nu ska jag läsa igen lite av vad som hänt i ditt/ert liv och känna mig som värsta stalkern. Ha de gott..