tisdag 20 maj 2008

i final!

Nu kan jag sova gott! Sist och för första gången i historien som Finland gick till final var 2006. Då låg jag på sjukhus i Oulu och kämpade för min ofödde sons liv. Hade inte mycket fokus övers till schlagerspektakel men det gick ju bra då. För dom. Lordi och Finland. Sämre för lille Dante. Den här gången ska det gå bra för oss, alla. Finland har som jag ser det redan vunnit så den enda segern väntar på nu är mig. Och jag ska inte låta den vänta länge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tittade också på spektaklet. Tyvärr missade jag de flesta låtarna på slutet eftersom att det var sprut-time för mig då. Så jag har nog ingen åsikt (förutom att alla tjejer är så fruktansvärt sjukligt smala).
Vet inte vad som hände i kväll. Först var jag stressad och sedan när jag väl stack gjorde det jätteont och blodet droppade. Jag drog ut den igen innan jag ens hunnit sticka in den helt. Sedan visste jag inte om jag vågade byta nål utan att offra dosen. Ringde KK och de sa att det gick bra att byta nål. Så till slut lugnade jag ned mig och min underbare sambo fick sticka. Lycka till på första koll. Det gick bra för mig idag, men jag fick öka min sprutdos till 225.

Elin i Björken sa...

Tänk hur man binder upp minnen på händelser runt omkring som inte alls har med saken att göra.

Jag håller fortfarande tummarna att allt ska gå bra för er.

Kramis