torsdag 4 september 2008

dag elva -shopping

Äter mammas aprikoskräm. Gott är det. Hade tidigare lunchdate med Jessica, hon hade med sig sallad åt oss och två dressingar. Nästan som att äta ute var det, gäller bara att ha fantasi. Tar på mig BH och klocka när det vankas besök för att markera det speciella i det och sen en minut efteråt åker det lika snabbt av. Vill hänga fritt och har dessutom inga passande längre. Kanske man borde ha stöd ändå så de små (numera större) inte får för sig att sikta mot naveln mer än nödvändigt när det hela är över, men just nu orkar jag inte bry mig. När jag gör det får jag skicka Marcus på BH-shopping. He he, skulle vara intressant att se vad han skulle få med sig hem.

Ska till sjukhuset imorgon för kontroll. Är lätt nervös men det känns ändå lite bra. Har varit någorlunda lugnt med sammandragningar sista tiden och tyngden är inte så tung som den kunde vara. Hoppas så att livmoderhalsen stängd och längden oförändrad. Annars kan jag bli inlagd. Vill helst inte det. Inte nu när mina dagar går rätt fort och det kommer så mycket bra på TV.

Har jag gått på reklamen eller tror ni den här kudden kan vara nåt för mig? Funderar på att köpa. Får ju två för en. En till sängen och en till soffan. Bra va! Eller? Kuddar är dyra, så billigare och bättre känns inte som en möjlighet. Eller? Fasiken. Vet inte. Litar inte riktigt på mitt omdöme. Har en farlig tendens att tycka allt som visas på TV-shop är bra just nu... Från elektronisk mopp till spinspa och vibratone som trollar bort både fett och celluliter i ett nafs. Men kudde behöver jag ju faktiskt. Nu. Eller?

16 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt råd,,, köp inga kuddar,, har hört att det är skräp. 1500 kr???? är det billigt??? nej . Tv -Shop är världens dummaste grej. Lägg pengarna på något vettigt i stället.
Lycka till med Mini.. det kommer gå kanonbra. Kram Ami

MOE sa...

Skönt att dagarna går ganska fort trots allt! Håller tummarna inför läkarbesöket imorn.

scytale sa...

Fast alltså, det där med bröst...det beror faktiskt inte särdeles mycket på vad man använder för BH eller ej, inte när det gäller en graviditet iaf. Gravitation och graviditet är nästan samma sak vad gäller bröst ;D

Anna sa...

Sport-BH är bekvämt och bra om man vill ha på sig någonting när man ligger hemma på soffan. Och det känns som en hyffsat lätt sak för Marcus att gå och köpa om du inte har någon tidigare.
Jag instämmer med anonym, köp inga Tv-shop kuddar. Det mest på Tv-shop att inget bra.
Tempur däremot har bra saker, även om jag självklart inte testat alla deras saker. Men jag har hört även från andra. Och 1 kudde borde väl räcka, du kan ju ta med dig kudden från och till soffan.
Men du gör självklart som du vill. Tips och råd bara ifrån mig.

Anonym sa...

Följer er bebisresa med spänning och nästan varje dag. Kan inte ens föreställa mig hur jävliga era tidigare resor måste ha varit. Men jag vet i alla fall hur det är att kämpa med IVF. Håller just nu på att ruva på ett litet embryo som vi hoppas så mycket på.

Ha det gott där i soffan och undvik tvshop-hjärntvätt, haha. (Men det är nog svårt när det inte finns så mycket annat att göra.)

Stor kram till er!

Hillbergskan sa...

Hihi! Skrattar åt dina "tuttbekymmer". När graviditeten fortskrider och slutet (läs: v 36-40) närmar sig kommer du känna dig som Dolly "Pansargeneralensdotter" Parton. Men ett råd: köp dina BH:ar själv *asg*! Blir nog bäst så. Håller tummarna för dig i morgon. Det kommer säkert gå bra. Sköt om dig:)
Kramen
PS. Förresten, vad kommer på TV som är bra?! Har jag missat något? DS.

Anonym sa...

Jag har en vän som köpt just den där kudden och han är verkligen nöjd! han säger att innehållet (vad det nu är) verkligen fördelar sig jämnt och skönt under nacken och följer huvudets kunturer - och nej, han arbetar inte för TV-shop! :)

Lycka till i morgon! Ska tänka på dig! Kram!

macke f sa...

TEMPUR Jonna, Tempur!
Skulle Mackan också må bra av, jag har madrass och kudde från Tempus, snuskigt dyra men 25 års garanti och skön sömn.

finnjonna sa...

De kostar 599 kr! För två! Plus frakt. Det e lite billigare :-) Och det för 65 miljoner mikrosfärer!

Macke: Vi har en fusktempur madrass redan. Och kuddarna där går på över tusenlappen... men de är säkert bra.

Anonym sa...

Men vadå... Visst kan Marcus köpa BH till dig. Han "borde" väl kunna dina mått!!
Är övertygad om att min man skulle kunna köpa åt mig. Han tillhör dessutom dem som inte skulle bli generade i butikerna ...hoho...
:-) Mohikanen.

Veronika sa...

kanske någon har tipsat om det tidigare, boken "sängläge" av rachel bilston är trevligt tidsfördriv, finns som pocket..handlar om en tjej som beordras sängläge från v 27...
du måste ja ha grejer att sysselsätta dig med kan jag tänka mig=)..det är ju nog segt för oss som inte måsta vara liggande. Annars försöker jag alltid hjärntvätta folk till att se buffy...finns som box i 7 säsonger, 144 avsnitt...jag älskar den, men så är jag väl lite infantil också.

hejar på er!

Anonym sa...

Hej finnjonna!
Har själv kudden du vill ha och rekomenderar den.. både för huvud mellan knäna när man ligger på sidan och det bästa är att den är alltid sval. Håller mina tummar för er att ni får er mini. Läser bloggen varje dag.. Lycka till
Många kramar Rebecca

Anna sa...

Låter som om du borde köpa dig dom där 2 kuddarna (även om jag var av annan åsikt i mitt förra inlägg ..men alla kan ändra sig).
Om kuddarna är så bra som några här inne tycker, så är det ett kap att få 2 kuddar (inkl. frakt) för det priset. Och det "låter" på dig som om du faktiskt gärna vill ha dom. Du ha många veckors liggande framför dig, så du kan gott kosta på dig att ligga lite skönare. :)

Åhhhh, vad jag är glad för eran skull att ni har en liten Mini!!

Kram.

Anonym sa...

Håller tummarna för att allt ser bra ut idag, du är min idol som kämpar på så ihärdigt.

Tinkerbelle sa...

Hoppas så att det gått bra för er idag! Tänker på dig gumman!

Kram Lo

Jessika sa...

Skicka Marcus att köpa BH du, den bästa kombon vore nåt fint men ändå praktiskt :).
Jag håller med om kuddarna. Faktiskt väldigt bra för att inte säga nödvändigt med bra kuddar. Har du kollat efter små kuddar som är som "bean bags"? Jag har skitont i ryggen titt som tätt och såna bean bags (jag har just glömt det svenska namnet men en "fåtöljpåse" som man häller en massa små plastkulor i), de hjälper faktiskt.