söndag 7 september 2008

dag fjorton -magbild

Vecka 16+0, i startgroparna för jobbiga veckan 17. Läskigt datum, läskig vecka. Vill komma förbi fort. Imorgon har jag kommit en bit.
Har precis ätit jättegod fiskgryta som Marcus lagade till. Det bor en motvillig men väldigt duktig kock i honom, som briljerar när han väl släpps lös.
Dagens outfit: Snygga IVF-tröjan som jag fick av kattmamman (och som älskas av både mig och våra katter) och mina sköna röda pyjamasbrallor som hängt med i minst en vecka nu. Fräsch? Jag? Inte värst. Men lika glad ändå. Har i alla fall duschat dagen till ära. Hade önskat jag kunde fått gå ute bland folk med tröjan och stoltsera med fina magen, men nu får det bli barnmorskan och de andra gravida i väntrummet som får äran att titta på underverket.

Dagens accessoar, liksom alla dagars: Asblek hud. Går ingenstans utan den.


7 kommentarer:

Elin i Björken sa...

Hur många cm är Mini nu?

Tänker på er och håller tummarna för fullt!

Elin sa...

Fina du! Vilken vacker mage du har!

Anna sa...

Två veckor har redan gått, nästan en halv månad. Du är grym!
Mini växer och växer, börjar ju bli riktigt stor nu. :)
Fantastiskt vacker är du i dina fina kläder och din vackra mage. Hela du är helt fantastiskt fin!

Anonym sa...

Hej!
Önskar jag kunde blåsa bort din oro!!! JAg tror på er och har en sådan god känsla att det kommer gå bra! Låter klyschigt men tror verkligen det!
Kraaam Sofia i gbg

Ingrid sa...

Förstår att du är nervös, men tänk så här: den har gången går du på alla möjliga kontroller, de har mycket bättre koll på dig nu än de andra gångerna. Därför kommer det gå bra!

Sköt om dig, kram Ingrid

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Vad fin du blev i tröjan!!!!!

Anonym sa...

Förstår att du inte känner dig fräsch men du ser strålande ut i vilket fall!
Fräsch kan du se till att känna dig sen, världens fräschaste mamma o motionera o fara runt allt du känner för med mini i vagenen!!
Kramar i mängder!