lördag 20 september 2008

dag tjugosju -hjärtklappning och Oprah

Det dunkar på. I rask takt och lite orytmiskt sådär som det tydligen kan bli efter bricanylintag. Fick tabletterna av min läkare sist. Bra att ha vid behov, ifall. De gör så livmodern slappnar av och sammandragningarna minskar. Har haft lite besvär och ont (av annat slag) sedan igår kväll och tog en nu, mest för att Marcus åkte och jag då tenderar att ramla ner i den svarta brunnen av minsta lilla känning. Ensam är inte lika mycket ensam om man har sällskap av mediciner, typ. He he.
Känner mig ju egentligen aldrig helt ensam, inte nu längre sen Mini börjat köra sina danser med jämna mellanrum. Igår kom det sådana underbart stillsamma men kraftfulla dunsar. Blev så varm omkring och i hjärtat! Det är den mest fantastiska känslan man kan tänka sig. Mitt lilla barn som rör sig därinne, snurrar runt och dansar små danser. Helt otroligt.

Mina diverse spärrar har släppt lite eller så har oron över de andra onda tagit all fokus och nacken känns plötsligt inte alls. Kom tillbaka kroppsont, allt är förlåtet! Så länge det sitter långt från magtrakten är jag nöjd och glad.
Nu ska jag fortsätta tjuta till min härliga Oprah-box som kom med posten igår! Rekommenderas till alla O-fanatiker.
Dessutom har händerna börjat darra så att fingerföring över tangenterna inte länge till är en möjlighet. Också en biverkning och inget att oroas av. Bara magen är slapp....

5 kommentarer:

Madde (maddepladder) sa...

hihi, den där Oprahboxen köpte jag när jag va hemma och sjukskriven. Skulle gärna se hela boxen igen men tyvärr verkar det som att dvd-skivorna inte funkar i min dvd (dom funkade sist jag tittade men då kollade jag på dåvarande sambons dvd...).

Tänk va mycket man skulle ha att titta på om det gick att köpa en (STOR) dvd box med alla avsnitt som sänts! 22 år (eller vad det blir) av Oprah, det vore nåt det! :-)

Anna sa...

Förresten, genom vilken organisation har du skaffat ditt fadderbarn? Jag hade mitt tidigare genom plan. Har funderingar på att skaffa fadderbarn igen, så jag tänkte om du kanske visste någon annan organisation som du kunde tipsa om.

Anonym sa...

Jonna, det är så underbart att få titta in på din och Marcus blogg varje dag.Tack! Du snyftar till Oprah och jag när jag besöker er.Mötte en blivande barnmorska på sjukhuset i fredags och tipsade om era bloggar. Hon blev jätteglad och längtade hem för att få följa er.
Jag förstår att du tycker det är långsamt emellanåt, då kanske du kan fnissa åt vad en grannpojke sa om sin mamma i samma situation; Mamma, ja hon ruvar. - Så är det, du ruvar på det bästa och bra kommer det att bli!
Fast i könsroller gissar jag att Mini är en liten flicka som dansar.
Kram på dig, er!

Hillbergskan sa...

Hej där! Bricanyl blev jag skitkass av! Usch.. Men dom hjälpte mot sammandragningarna precis som avsett. Hade sådana problem från vecka 26 med min äldsta. Ha en skön lördagkväll med Oprahboxen....Kul att du har en sådan själv får man stå ut med det som är på TV....URK!
Kramen

Lise sa...

Oh my! Finns det en Oprah-box?? Måste informera min syster om det! Hon spelar in avsnitten varje dag med sin TiVo (eller vad det kan tänkas heta på svenska. lyllo henne som har en sån..) och kollar när hon kommer hem från jobbet, eller tar en längre sittning nån kväll ;) De borde ändra sändningstiden! Tänk på oss som jobbar om dagarna!

PS Hittade hit genom att jag googlade på cerklage, hihi, om du ville veta :) (jobbar som läkarsekreterare)