fredag 12 september 2008

dag nitton -fredagsvin

Haft väldigt mycket sammandragningar efter turen till sjukhuset igår. Eller mer än vanligt iaf. Nu har det åter lugnat ner sig något (ta i trä) men jag har hur som helst bestämt mig att inte åka lillbussen nåt mer! Ej heller vara helt själv och fixa mat och annat en hel dag för så här blir det tydligen då. Har ändå lyckats ta mig igenom de med hjälp av andningsövningar och minimalt med skräckpanik, så lite stolt är jag.
Nu är finbyxorna och BH:n på och jag väntar att Jess ska dyka upp med en flaska alkoholfritt vin. Här ska supas!

8 kommentarer:

Ann sa...

Hej hopp, kikar in här lite då och då och blev så full i skratt när jag läste ditt sista inlägg..."här ska supas"...roligt o positivt och snällt mot den lilla/lille i magen. Håller tummar o allt jag kan hålla fast jag inte känner dig men däremot vet den otroliga lyckan och glädjen i ett nytt liv. Ann på livsbloggen

Ulrika sa...

Önskar dig en trevlig kväll! :)

Det är helt rätt att känna sig stolt när man lyckas övervinna sina ältande små tankemonster.

Anonym sa...

Jonna, jag önskar verkligen att du slapp all denna oro över hur varje liten sak kan påverka din mini. Det är självklart fullt förstålig. Så de enda jag kan göra är att återigen skriva att jag beundrar dig, du är inspirerar med ditt mod och din styrka! Att du dessutom delar med dig av din kamp här inger hopp, klarar du detta kanske jag klarar lite mer av mitt, du är min hjälte!
/My

Anonym sa...

Hoppas att du får en fiin kväll! =)//Eva

Anonym sa...

Du är toppen och det är Markus också!

Åse_ohlsson sa...

Hej Jonna !!
Det är det jag varit mest orolig över att du är uppe o steppar själv när det inte finns någon runt dej (urk ,känner mej som överbeskyddande mamma )men då Marcus jobbar mycket nu så får han ju ha läget under kontroll innan han går iväg till något jobb .Hmmm nej ska inte lägga mej i ert liv , är bara orolig .

Ni får ha en härlig helg kram från Åse . TAKE CARE

Jessica sa...

tack för kanonstund med vin igår:) jag däckade i sängen o vaknade efter csi... helt mosig...;) det där gör vi om snart igen..ska fixa håret rött på måndag så vi får väl träffas efter det... kram!!

Rebecca sa...

Jag kom på en bok som du bara måste beställa!:)

Stephenie Meyer - Twilight (Om jag kunde drömma), Eclipse, New Moon och Breaking Dawn.

Beskrivning av boken följer:

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. OM JAG KUNDE DRÖMMA är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännade kärleksroman.