tisdag 23 september 2008

dag trettio -bajs


Är så glad åt min infantila humor, framförallt när det känns svårt. Att fyra bokstäver i rätt följd kan få mitt 32-åriga jag att skratta länge och upprepade gånger, det är smått fantastiskt faktiskt. Kanske lite knäppt och för en utomstånde något oroande, men det struntar jag i och fortsätter flabba.
Fick nyckelringen av Lisa idag och förutom den och lite annat trevligt hade hon med sig kaka och bulle, vilket både jag och Mini njöt av. H*n blev nog lite sockerhög för det vart danser av det vildaste slag ett bra tag efter avslutat mumsande.

Dag tre noll idag. Låter mycket och det är det väl med. Hoppas nästa trettio flyter på ännu snabbare.
Jag har fortfarande sammandragningar med efterföljande andnöd och trots bra läkarbesked igår vill inte oron ge med sig. Den klibbar sig fast och börjar ilsket pulsera så fort livmodern rör sig. Tänk om jag kunde bli av med dom helt eller åtminstone delvis. Inga lugnande har dock intagits idag och det känns bra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

åh, jag vill med ha en sån nyckelring, jag har en där det står "alla borde ha skägg" men BAJS är ju så mycket mer underhållande, mest hela tiden. Härligt att stöta på människor med samma rätt enkla humor.

Frida sa...

Jag delar din fascination för ordet bajs! Det finns inget bättre ord för att
1. få fart(haha) på ett samtal/diskussion
2. få sig ett gott skratt
plus att just ordet bajs klingar så fint i munnen. Nog om det.
Jag delar även fenomenet att vara gravid. Andra gången för mig. Har en elvira sedan 16 månader tillbaka. Kommer få en liten Ester i Januari om allt vill sig väl. Och just för att jag är gravid så känner jag så starkt med er. Jag beundrar ert mod och er beslutsamhet. Jag beundrar din styrka. Jag önskar att jag hade hälften av den stake som du har, tänk vad långt jag skulle komma i livet då. Tack för att du varje dag delar din berättelse med mig och många andra. Jag tänker på er varje dag och jag ber er högsta önskan ska gå i uppfyllelse, för det är vad jag tror att den kommer att göra. kram

Ditte sa...

Min äldste son skulle säkert vilja ha en också. Det räcker att säga just bajs för att få honom att skratta... Var kan man få tag i såna? Skulle kunna ge honom en på 25-årsdagen i november, hihi.

kicki sa...

Eftersom du har lite bajs och prutt humor och dessutom är av finskt påbrå så ska jag bjuda på en rolig ramsa som mamma lärde mig när jag var liten.

Läses på finlandssvenska.

I Finland har dom roliga lekar.
Dom doppar rumpan i vattnet och pruppar.
Den som största bubblan har, han vinner.