söndag 14 september 2008

ny magbild v 17+0

Dagens mage. (På nedre kan man se mitt cerklage-ärr le lite tveksamt)
Så fina vi är Mini och jag. Helgen har faktiskt ur många synvinklar varit väldigt bra. Sammandragningarna har minskat och rädslan med de. Är inte längre livrädd varje minut och väntar på nästa utan kan korta stunder nästan njuta. När mina tarmar emellanåt lugnar ner sig kan jag med säkerhet känna det där undebara babyfladdret. Som att ha en liten fisk simmandes omkring långt ner i magen. Nån gång varje dag tycker jag mig få en hälsning och jag älskar det. Älskar mitt barn! Den känslan är värd varenda urtrist minut i soffan eller sängen. För tråkigt är det, tro inget annat. Men med världens bästa sällskap klarar jag vad som helst!


13 kommentarer:

MOE sa...

Åh, vilken kula det börjar bli!

Gunilla sa...

Vilken söt mage du har nu!
Kram Gunilla

Elin i Björken sa...

Vad fina ni är! :o)

Du är fantastiskt duktig som fixar stilla-livet. Jag är superimponerad!

Hillbergskan sa...

Jösses, en BADBOLL;)!! Sååå fin ni är du och Mini. Kan inte tro annat jag heller än att det är jäkla trist att bara ligga. Men du är väldans duktig och du har ju oss som håller stenhårt på dig M&M. Sköt om dig och ha det så bra (det går;)) Kram

Anna sa...

Vilken fin mage det blivit! Lilla Mini jobbar bra därinne!!
Kram till er båda!

Terese sa...

Vilken stor mage det är redan nu, gud så härligt!!!! :-)

mrsjones sa...

Åh minimagen är stor och fin! Grattis till ny vecka, wow 18 redan. Håller tummarna för er på onsdag. Underbara bebisfladder, det bästa som finns i hela världen just nu.

Ha en bra måndag och jag hoppas du får trevligt sällskap av Oprah;)

kram

Ulrika sa...

Vad fint - jag blir alldeles rörd. Sitter här och mår lite illa och är ledsen p.g.a. min trasselmage. Önskar jag hade en bättre anledning att må illa - som en bebis i magen t.ex. Men tyvärr inte.

Hejar på er i alla fall! Ni ser jättefina ut. :)

Anna sa...

Oj Oj, vad magen börjar bli stor. Men fin!
Min lillasyster har kommit ganska exakt lika långt i sin graviditet som du har gjort och på henne är det bara en liten liten bula och hon är normalt väldigt smal. Ser ut som Mini har puffat ut din mage lite extra, så att h*n ska få större plats. ;)
Ta väl hand om er och njut av det fantastiska som du faktiskt är med om nu. Du har Ditt och Marcus lilla barn i magen ..Visst är det vackert!

Kärlek till er alla tre!

Anonym sa...

Vad skönt att du kan njuta lite i taget, tänker inte komma med goda avslappningsråd, eller andra goda åskådarråd,vill bara heja på er trio inför onsdagen och de kommande veckorna. Kramar Chili

Anonym sa...

Du är så fin! Förstår hur du känner det där med att inte få gå och mysa med sin mage på stan, fika och allt annat man vill göra. Men vi här får se hur fin mage du har.
Kram Sofia (Älskade Neo)

Anonym sa...

Hej!
Sicken tjusig mage du har nu! Rita två prickar så har du en smiley med naveln och ärret! En glad mage!
Tänkte på det, kan det vara så att du får lite mer sd när magen växer i olika perioder och cerklaget ändrar sig med växandet? Jag tycker att just nu det senaste har så att säga cerklaget vant sig vid magen på nått sätt även om jag känner tryckandet då och då. Och då har jag ju den lilla varianten.

Kramar!
/trasselElin

Ditte sa...

Ni är SÅ fina! Och lite kul var det att se cerklageleendet... Ta hand om dig/er och se till att Marcus gör detsamma.