måndag 8 september 2008

luktar mumma

Dagens accessoar: En doft av liljekonvalj som jag bär genom hela dagen. Har flaskan brevid mig i soffan och skvätter lite när humöret dalar. Doftar gott gör jag med andra ord mest hela tiden!
Försökte (med betoning på det) vara rolig på bilden och resultatet ikväll är en uppsvullen, ilsket röd och kliande näsborre. Fick nog nån reaktion av närkontakten.
Lite spänning i tillvaron.
Så kan det gå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, underbar humor du har, trots mitt inne i det tuffa!

Tack för att du fick mig att skratta! :)

Anonym sa...

Hur tråkigt du än har skall du veta att dina inlägg, bilder mm är roande för andra, för mig.
Annars sitter jag o läser om Daniels "åkomma" eller annat sånt o blir alltid lika glad när du skrivit ett nytt inlägg :-)

Ang. avundsjukan så har du all rätt till den, var avundsjuk! Det är nästan så jag skäms när jag klagar över Daniels operationer mm... men men... man utgår från vad man har. Sen ska andra få vara avundsjuka på dig när du har världens sötaste mini att roa dig med! Så det så!
Kram :-)

mrsjones sa...

Hej! Bara tittar till dig och ser hur du har det. Hoppas näsborren mår bättre idag;) Måste var så jobbigt att var liggande, jag lider med dig och hejar på dig! Du får vara hur avundsjuk du vill föresten!! Efter denna vecka har ni ju klarat ett delmål i alla fall och jag hoppas det kan hjälpa dig lite, fram till nästa delmål. Massa kramar och jag önskar dig en bra dag i soffan.