onsdag 10 september 2008

dag sjutton -hembesök

En kvinna från kommunen ska komma hem till oss och bedöma mitt behov av färdtjänst. Känns superbra att bli tagen på allvar. Hon får väl sitta på sängkanten och ställa frågor eller vad det är de gör på sådana här hembesök. Alternativet var att jag skulle gå dit men det kan jag ju inte så nu kommer hon.
Är väldigt trött efter absolut sista natten i soffan. Soffan som inte är gjord för att sovas i. Måste skippa många bra program under dagen för jag måste lägga mig i sängen i ett antal timmar och hoppas få lite ordning på kroppfan. Hoppas bara jag håller mig vaken tills kommunkvinnan kommer om en timme. Gäspningarna börjar bli oroväckande djupa och ihållande.
Håll tummarna att jag blir godkänd.
Hörs sen.Från kommunens hemsida:

Vem kan få färdtjänst?
Du som har ett varaktigt funktionshinder som medför väsentliga svårigheter att resa med den allmänna kollektivtrafiken kan beviljas färdtjänst. Du måste vara folkbokförd i kommunen. Funktionshindret ska ha en beräknad varaktighet av 3-6 månader efter individuell prövning.

7 kommentarer:

smultron sa...

Håller tummarna och akta ryggen!

(Har själv en soffa som sjukgymnasten rått mig att inte ligga i, men inte kan jag låta bli!)

Fia sa...

Håller alla tummar för dig!!

Gunilla sa...

Jag hoppas att besöket gick bra!
Kram Gunilla
mamma till Rickard 81-05
http://blogg.passagen.se/pgrrr/

Anna sa...

Hoppas innerligt att det går vägen för dig, så att du kan få färdtjänst. Det vore konstigt om dom inte skulle bevilja det. Håller mina tummar hårt för dig!

Elin i Björken sa...

Hoppas att det går bra!

Anonym sa...

Hur gick det med färdtjänsten? Är också nyfiken på om du hört något från FK? Läser din blogg med intresse och håller tummarna för er!

isabel sa...

Ni får skaffa en tv in till sovrummet!

Perfekt för dagar då man ligger i sängen vid sjukdom eller så.

Du SKA ju ligga länge nu (har jag bestämt!) så det kanske kan vara värt!