fredag 5 september 2008

shopping will go on

Någon sa att jag åtminstone skulle spara pengar under mitt liggande. Yeah right, den personen kan inte ha legat mycket själv. Innan det här.
Det finns få saker som är så roligt som att köpa böcker, skivor och filmer och sedan vänta på att paketen ska komma, när man annars knappt kan/får göra någonting. Har oftast glömt vad det vad jag beställde tills de kommer så jag firar små julaftnar här för mig själv under veckodagarna när mina överraskningspaket rasslar till i brevinkastet och sedan landar med ett vagt duns på golvet. Jättekul är det! På bilden ser ni några saker som kom i veckan och jättemöjd är jag med mina fynd. Nu väntar jag med stor spänning på mina air max kuddar som jag bara var tvungen att ha. En under huvudet och en mellan benen. Blir perfekt.

6 kommentarer:

Anna sa...

En sajt som kan vara bra när barnklädesshoppingen börjar suga. :)

http://www.klaeder.nu/barnklaeder.html

Anna sa...

Och den här filten var fantastiskt söt.
http://www.retroelephant.com/search/label/Filtar

trebarnsmamman sa...

Haha, känner igen det där...nätshopping är farligt :) Har börjat ägna mig åt bloggtävlingar också...lite kul pyssel och förhoppningsvis någon vinst då och då :)

Jessika sa...

Om du inte är försiktig så börjar många saker dunsa ner i brevlådan som du inte ens har beställt ;)

smultron sa...

Åh, du har köpt Fallen! En bok jag måste läsa. Skulle kunna tipsa om trevliga shoppingsidor med smycken och annat najs men då blir det ju bara värre;) Ha det så bra!

Frida sa...

Hejsan! Hittade in på din blogg och håller mina tummar för att det ska gå bra för dej å mini.. Ett tips i tråkigheten i TV är att brodera, tiden går lite fortare iaf...Kramar