tisdag 16 september 2008

dag tjugotre -hungrig


Knepigt är det. Hade en ytterst påtaglig orgie i pizza igårkväll, i princip helt för mig själv eftersom Marcus envisades med att inte sympatisera med den gravida och valde att bara äta sallad och nån kantbit, men ändå vaknade jag inatt vid fyra och var hungrig! Det måste vara ett litet matvrak i mig. För såklart skyller jag på den där älskade andra som bor härinne (pekar på magen) så fort jag kommer åt.
Sov förövrigt kasst hela natten och vid sex gav jag upp, gick och tog mig en yogurt och la mig i soffan för att glo på morgon-tv. Somnade sen om och vaknade mosig och bortdomnad vid halv tolv. Inga mer pizzor sent på kvällarna.
Men gott var det!!!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Ser gott ut, Jonna!
Mums!
:-) Mohikanen.

Sabina sa...

Ät du med gott samvete! Pizza är ju dessutom en strålande bra "ligga ner o äta mat". Gu vad gott det såg ut föresten och vilken tur att världens bästa Marcus var hemma när Mini hojtade efter pizza! :)

Passar på att överösa din mage med lovord. Den är så vacker Jonna, vuxit mycket senaste tiden. Inte konstigt du haft en del SD, lilla M verkar helt klart växa så det knakar just nu. Men som sagt, vacker mage har du, rund, välformad. Precis som en gravidmage ska!


Tummar, Tankar, Kramar o Pepp, du e så duktig!

Julia sa...

Haha, jag asgarvar åt dina bilder!
Det ser helt underbart ut!
Du har en mycket underhållande blogg!

Det här kommer du fixa kanon!
/ Julia

Hillbergskan sa...

Men jösses så god DEN pizzan såg ut! Nu blev jag hungrig också *suck*. Bantar Marcus eller *asgarv*. Sallad? Jösses.....
Skönt att du kunde somna om i alla fall;) Men som du sade, ingen mer pizza sent om kvällen kanske? Ha det bäst och sköt om dig och M&M.
//Hillbergskan

mackan f sa...

Fan va härlig du är.. jag tänker att det härligaste med dig Jonna, helt objektivt just nu, är att du bjuder så på dig själv i både ord och bild.
Blondinbella och allt vad de heter skulle inte släppa ut en bild offentligt som inte var professionellt photoshoppad.
Fantastiskt med genom(h)ärliga människor som du/ni.

Marresmamma sa...

Njut av det som njutas kan!

Anonym sa...

Hihi, du är så söt!

Elin i Björken sa...

Ha ha ha! Är med medlidande Marcus vill ha när han pekar på en låda med sur vitkålssallad?

Ni verkar ha kul ihop. Det är superbra!