torsdag 18 september 2008

Äntligen

Fick ett fadderbarn med posten idag. Länge har jag tänkt på det men min åkomma, kallad tummen-fast-i-röven, har lika lång tid varit i vägen och det har dumt nog bara inte blivit av. Men så förra veckan när jag inte visste var skänka pengar, gjorde jag slag i saken och idag fick vi henne. Vårat fadderbarn Yaba! Hon bor i Togo och blir sex år i vinter. Hon tycker om att sjunga och rita, går i byskolan och ser så intelligent ut. Jag hoppas vi kan vara med och hjälpa henne på vägen. Om jag kan möjliggöra skolgång för en liten afrikansk tjej, är jag lyckligast på jorden.
Heja Yaba!Hur Du (bl. a) kan hjälpa?

Sms:a
LÄKARE 210
till nr 72990 och skänk 50 kr!

Gör det två gånger och du skänker 100. Bra va!

Tack!

3 kommentarer:

Anna sa...

Åhhhh, vad gulligt!
Jag hade tidigare också ett fadderbarn i Mali i Afrika, men så hamnade jag i en sådan ekonomisk-kris efter separation, så jag var tvungen att göra mig av med alla tänkbara utgifter som jag hade, så jag slutade vara fadder. Det har jag ångrat något fruktansvärt mycket! Saknar att få brev ifrån henne och få skicka brev till henne. Saknar att få hjälpa till. Saknar henne massor.

Karin Nygård sa...

Kommentaren har inget med inlägget att göra:
Sexuella övergrepp och våldtäkter är inte accpetabelt! Ett nej ska alltid accepteras och respekteras som ett nej! Och jag har fått nog av att veta hur många tjejer som varje vecka utsätts för övergrepp och känner skuld! Dags att agera! Tjejer, inget är ert fel kom ihåg det!!
Vill du stötta mig i min kamp mot våldtäkterna? Länka vidare det här inlägget http://karinnygard.blogg.se/?tmp=18221121 som kanske kan få folk att insee hur illa det är, men också att få hjälp. Tillsammans övervinner vi den här idiotin och vi börjar NU!

Tovan tycker sa...

Mina fadderbarn har givit mig så mycket glädje under åren. Ditt fadderbarn och insamlingen är ett fantastiskt sätt att visa kärlek och omtanke. Lycka till!