måndag 31 augusti 2009

bröllopsplaner

Milo tar en liten tuppis innan kvällspasset. Därefter är det sova natt och sova länge som gäller. För oss båda (förhoppningsvis.)
Igår sov han till nio! Visserligen var han upp ett antal gånger och åt på natten, men det är han ju ändå just nu, oavsett vilken tid han sen "går upp". Fast vilken skillnad på humöret det var! Verkligen hela gårdagen gick i glädjens tecken tack vare de där extra morgontimmarna. Idag sov han till härliga halv åtta och var genast sprudlande. Tror det har med temperaturen i rummet att göra, varmt och kvavt = tidigt upp. Svalt = sovmorgon.
Han verkar må väldigt bra hursom och det är viktigast. Mormor fixade en gåstol även hit och som han sprang i den tidigare. Har nog längtat upp hela helgen.

Snart kommer bror T och Cissie hit. Nästa års brudpar om ni minns. Blir kul att höra deras senaste tankar. Ska ju som bekant toastmadama mig på brölloppet och måste hålla mig ajour om vad som gäller i planeringens alla stadier.

Oj nu ropar Milo på mamma.
Tuppis över.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var inte dåligt att sova till 9 resp halv åtta! Och visst har det betydelse om det är varmt och kvalmigt. Det är ju inte något skönt att sova då precis. Och får man sova bra så blir man gladare, det är ju sant och gäller både barn och vuxna.
Hoppas ni får en trevlig kväll nu tillsammans med det blivande brudparet och att ni sen får sova gott i natt! //Maggan1

Anonym sa...

Vad kul att träffa brorsan och hans tjej och spännande att höra om bröllopet,du "låter" glad Jonna,det är bra . K 1