onsdag 19 augusti 2009

träningsdojs

Bachelorette har börjat och jag sitter här.
Ska jag bli orolig?
Nej, ork int.

Älskade lilla M sover och jag har således resten av kvällen att göra vad jag vill, hur jag vill. Men hur vill jag?
Älskade stora M sitter och surar vid sin dator. Eller han kanske inte surar längre, om han nu ens gjorde det. Men vid sin dator är han och jag vid min.
Tänk egentligen, om inte datorer fanns. Då skulle vi människor plötsligt börja umgås igen. Burrrr, hemska tanke. Nej bättre såhär, jag och min skärm typ, in sickness and health.
Fast kanske ändå inte...

Vi var ute i solskenet tidigare, underbart det är med fortsatt sommar! Milo sov i vagnen och vaknade sen glad. Så fin han är när han kikar upp efter en tupplur, fokuserar en kort stund blicken, ser mig och brister därefter ut i världens största leende för att sen dyka ner, fortfarande leende, i kudden och vakna lite till. Finaste!

Jag var på skojakt idag. Inneskor till träningen. Vill inte ha dyra, men finns tydligen inga billiga. Trodde 4-500 kr var dyrt, det säger nog mest om mig. Länge sen sist, milt uttryckt. Ska jaga igen imorgon för sen börjar fighten för fitness. I bra skor!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min stora D satt vid sin dator förut, men gick till TV:n istället. Varför surade/surar stora M? Nu kom min D upp från TV:n och till datorn! Umgås? Vad är det? Vi kanske ska kommunicera via Skype här hemma eller MSN? Nää, det är att gå lite väl långt. Vi måste nog ha ett socialt umgänge med våra "stora" D resp M också! Annars är det kris i hela vårt samhälle tycker jag. Jag gillar min dator, mina olika blogg- och mailkontakter runt om i Sverige och jag har abstinens när jag tvingas avstå från datorn. Men det är jätteviktigt att vi inte glömmer bort den sociala fysiska samvaron också! Det är faktiskt mer värd än den virtuella, trots allt trevligt i den virtuella!
Härlig beskrivning av solskenspromenaden med Milo! Jag ler när jag läser.
Vet inte vad bra träningsskor kostar, men kanske också måste kolla upp det. Har varit på min första träning idag, och känner redan av muskler som jag inte visste fanns i min kropp! Undras hur det ska kännas i morgon! Blev förvarnad om att jag kunde känna av dagens träning, men det ger sig.
Ha det gott och sov gott!
Kram till dej och Marcus ikväll, till Milo i morgon när han vaknar.
//Maggan1

Moa sa...

Jonna, inte snåla med träningsskor. Särskilt inte om du ska springa i dem! Om du bara ska traska runt på gymmet spelar det väl mindre roll, men om du ska springa i dem ska du absolut gå till en bra sportskoaffär (typ Löplabbet) och prova ut ett par som passar dig. Annars kan det bli ont i benen och ingen träning :( Hett tips! kram o lycka till med träningen