tisdag 25 augusti 2009

tid och träning

Ännu en storlek har packats ner. Nu var det 62:ornas tur.
Tänk, han klär sig (med viss hjälp) redan i 68 och började för inte så länge sedan med 44!
Helt otroligt.
Fattar ingenting.
Var har den tagit vägen, tiden?

Jag fuskade igår.
Orkade inte den sista femtonde på en axelövning, men gjorde den ändå och lider idag.
Aj aj. Slet sönder något i nacken. Har masserat järnet och duschat varmt just där så med alvedon får jag mig att fungera, men fi fan alltså.
Annars går det bra. Med träningen.
Tycker mig redan ana en muskel här och var när jag studerar spegelbilden samtidigt som 3 kg hantel i sakta mak förflyttas upp och ner. Kommer bli bra detta.
Snart ska jag och A-K våga oss på SatsAfro. Eller det är jag som fegar. Men inte länge till.

Vi köpte ju en sulky till Milo för ett par veckor sen. Den är jättefin, grå och röd. Lite liten är han fortfarande kärleken för några längre turer i den, men det lilla vi kört har varit en succé. Han älskar att sitta eller halvligga upp framåt och titta på saker. Vet att det inte ska vara bra med för mycket intryck några längre stunder så han får en kortis här och var och njuter verkligen av det.

Snart är det ÖF igen.

11 kommentarer:

f.d Barnmorskan sa...

Du kan vara alldele lugn, det är ingen som helst fara för honom att sitta i denna sulky, och det är bara bra att han tar in intryck, det är ju det han lär sig på. Han är ju snart 7 månader. Så ta du en långpromenad med gossen och låt er båda njuta på varsitt sätt. Lycka till.

Gråa musen sa...

Ärsch för mycket intryck???? Då somnar han väl om han blir trött. NÄ då Milo är superklok. Det fixar han. Låt honom sitta i sulkyn om han tycker att det är roligt :-) Han är en riktig sötnos. Kramis.

Anonym sa...

Att han växer syns ju på bilderna! Han är ju bara så söt och go! Små kramgoa runda armar och ben! Tiden, ja den bara rusar iväg. Snart kryper han runt, börjar dra sig upp och gå runt bord och stolar. Man fattar inte, nyss var han ju så liten. Och han har så mycket glädje och lycka i sina tindrande ögon!
Ta det lite lugnt på träningen så du inte sliter sönder muskler och muskelfästen i allt för stor utsträckning. Det gör så jäkla ont, även att det finns varm dusch och alvedon. Men ser ju att du redan har anat en muskel här och var ;-) Inte illa!
På dagens bild verkar Milo trivas riktigt bra i sin nya sulky! Lite nya intryck är inte fel, så din idé med kortisturer i sulkyn låter väl bra blandat med att ”åka vanligt” så att han har kontakt med mamma/pappa även under promenaderna utomhus.
Förstår att han (och du) haft det trevligt nu på ÖF! //Maggan1

Anonym sa...

Inte bra mmed för mycket intryck? Var har du hört det nånstans?

Att tämja vulkanen inom mej sa...

Hallå! Till Er....Jag följer din blogg och jag måste bara fråga.Har Ni tänkt på syskon till Milo?
Jag har ju fött 2 barn som du som är i Änglahimlen....men jag fick ju "bara" cerklage vanligt.Men när jag stod där så tänkte jag :Inte en gång till..
Men sen efter det så vet jag inte va jag tänker....

Kram till Hela familjen!

Marie sa...

Det har skrivits och diskuterats en hel del kring det här med framåtvända barnvagnar. Jag tycker du gör rätt som tar korta turer med vagnen ännu så länge. Det beror ju också på vart man går någonstans. Det är ju skillnad att gå i ett smockat köpcentrum eller ute i naturen tex.

Här är en artikel där man skriver om små barn och intryck:http://wwwc.svd.se/dynamiskt/idag/did_15390281.asp

Anonym sa...

Hej Jonna! AJ AJ AJ finns Ice Power på Apoteket gele , det hjälper mycket , kyler ner förstås. Smärtan borta direkt.Is är asbsolut det bästa, se på idrottmännen IS på direkt. Använt isklampar, "överallt" tills det lugnar ner sig. Salvan Siduro är receptfri o mycket bra mot inflammationen o sträckningar.Tar sällan Alvedon bara om jag har så ont så jag inte kan sova. Men du känner ju själv. Fina bilder som vanligt. Varför det skulle vara farligt med sulky begriper inte jag. MILO vill ju upptäcka världen . Sköt om dig O din Onda axel o krama MILO lillego. Hoppas du får sova. Jag tränar med hälskydd men måste ta det lite lugnt. Ha det bra så länge

Anonym sa...

Prova SatsAfro! jag provade det första gången för några dagar sen och kommer garanterat fortsätta. mycket kondis, mycket svett, mycket kul och faktiskt väldigt avslappnat.inte alls den där aerobic-stämningen...kör på!

Anonym sa...

Delade meningar om framåtvänd eller inte ser jag .
jag anser såhär: Så länge inte Milo säger ifrån så kör på! Kram

Anonym sa...

Att en så liten kan få FÖR många intryck resulterar ju i att barnet har svårare att varva ner vid sänggående och drömmer oroligt,visst är det så men uplevelser utanför hemmet i "normal" utsträckning är ju bara posetivt.Är inte vagnen vändbar så du kan växla ibland ?

Tova sa...

Ohh så söt!
Vad härligt att allt gick bra med graviditeten :)
Milo är ett fint namn, ett av dem vi funderat på till våran lille son som kommer i januari!
Kramar