tisdag 18 augusti 2009

kärlek

Kärleken hade somnat när jag kom hem från träningen, men vaknade när jag tittade till honom och åt sen glupskt lite "kvällsmacka".
Nu sover han alltså igen.
Och jag saknar.
Vi är ju med varann i princip hela dagarna så varje gång han sover, jag går och tar en fika själv eller som nu för ovanlighetens skull han somnar utan mig, sätter saknaden igång.
Min älskade unge! Kan inte få nog av honom. Han är så fin, så bäst mitt guld.
Puss, puss, puss vad din mamma älskar dig.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lika som bär är ni ju. Nu ser man att han är en Vanhatalo också. Hahaha

Anonym sa...

Klart du saknar honom när han sover! Men han kommer att sova mer och mer på kvällar och nätter nu framöver och den tiden är din alldeles egna tid som du så väl behöver. Läsa, se på TV, fika lite, umgås med Marcus etc. Men visst, självklart är han din älskade unge som är helt bäst och som sätter guldkant på eran tillvaro! Bilden är ju jättefin, en jättefin Milo och en jättefin mamma Jonna! //Kram Maggan1

Heidi sa...

HAr följt din blogg länge men aldrig kommenterat..föräns nu =)
Han e en riktig sötnos =) Kraam till er båda

Anna-K sa...

Gullig bild på dig o Milo. Jag tycker han ser ut att ha blå ögon - det är ganska ovanligt om mamman är brunögd.Jag själv har bruna ögon o brunögda barn - men jag kanske har fel.Söta är ni båda två!

Anonym sa...

"Förr" sa man att om en förälder var brunögd så blev barnen brunögda. Men så är det inte. Min man är brunögd, jag har blå ögon (är inte blåögd ;-) ). Båda våra barn har blå ögon!

Malin, Lammhult sa...

ang brunögd/blåögd-debatten:

Brunt är dominant men man kan bära på den blåögda genen även som brunögd men det slår inte igenom hos en själv.

Är det dock så att man skickar vidare den blåögda genen till sina barn som man skaffar med en annan blåögd eller grönögd person kan man få blåögda barn, även om man är brunögd själv

Hoppas alla förstod min förklaring :-)

f.d. Barnmorskan sa...

Killen är söt vare sig bruna eller blåa ögon, vilka onödiga kommentarer det finns ibland. Ha en fin och solig Dag.

Anonym sa...

Hej Jonna. Du är duktig fotograf eller ni. Ibland får jag in oönskade saker som sist en halv cyklist men bra med digitalkamera bara radera. Hur mår kroppen idag hoppas bra. Det debatteras hur många gånger per vecka man skall träna för att nå resultat. Började med 3 fick benhinneinflammation /ont/ uppehåll då sa läkaren 2 gånger räcker alldeles bra. Kroppen måste få vila ett par dar mellan passen. Gör lite yoga hemma istället mellan passen ibland mycket enkelt. Känns det stressande att träna tröttnar de flesta sa instruktören , alla är vi olika . Resultatet kommer ändå . Tyvärr ser jag jättestressade personer köra passen som om det vore VM,springer mellan stationerna men det är ju deras liv o de är vuxna.
kommer inte överens med balansbollen , stor ännu, efteråt men plattan kan jag utan vidare. Tråkigt träna i början , jag var nästan martyr på riktigt.. Nu ett behov. KRAMA MILO! Lillego.