torsdag 6 augusti 2009

sommar och sol

Idag skiner solen. Sommaren verkar inte vilja ge upp, envist hänger den kvar ett tag till, värmer och sprider glädje. Härligt!
Vi ska ut snart, Milo och jag. Marcus är på jobb, så det blir mamma-son stund i fina vädret. Kanske en glass nånstans, en kaffe eller bara frisk luft. Får se. Fantastiskt med valmöjligheter.
Vi flyttade spjälisen igårkväll, så nu sover älsklingen bredvis mig istället för i vår fotände. Och jag ska inte ropa hej än, men nog han sov lite bättre inatt.

Ska ta och kolla upp hur man lossar på axelbanden i sittvagnen, hur nu Milo ska kunna sitta utan dom och inte slå ansiktet i bågen. Men tack för tipsen! Är dock väldigt besviken på konstruktionen nu när jag förstått att det är så här det ska vara. Emmaljunga sucks, vad gäller detta i alla fall.

Hej för nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen vad säger du?? Emmaljunga är ju den bästa vagnen. :-) Det är lite pyssel med bältet men det funkar kanon. Måste ni ha bågen där? Den satte vi dit ganska sent vill jag minnas.

Ha det gott i sommarvärmen.

/K

Petra sa...

Jag har en Brio, samma dumma konstruktion där med. Vi köpte en ny vagn, en sulky, Carena Easy. Är sååå nöjd med den. I den sitter min snart 7 mån kille jätte bra, det finns liggläge så han kan sova med. Och selen passar perfekt. Emmaljunga och Brios vagnar är nog inte gjorde för att så små barn ska sitta upp. De blir säkert bra att ha igen när killarna blir lite större.