lördag 1 augusti 2009

sova sött

Vilken dag vi har haft, Milo och jag med Jess. Varit ute sen klockan ett, gått en lång promenad och därefter suttit och fikat hela tre gånger på lika många ställen! Härligt.
Milo sover nu. Han var rejält trött och grinig ett tag innan men så rätt vad det var somnade han i mitt knä.
Jag tänkte faktiskt chocka alla, mig själv mest och lägga mig snart jag också. Måste bara varva ner först. Det tar på krafterna att vara själv med älsklingen hur roligt det än är, framförallt då sömn alldeles för länge varit en bristvara.
Men ikväll alltså... Hoppas och tror att inatt minsann, då ska det sovas!
Dags nu.

Gos med pappa.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en helt fantastisk dag! Hoppas ni kan sova mesta delen av natten nu och vakna upp till ny lika härlig dag som idag!
Vilken mysig gos-bild på Milo och Marcus som du lagt ut!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Jonna, om du nu inte redan börjat med flaska så tycker jag att du nu ska göra det.Dels för att du snart kanske ändå blir tvungen pg.av de små vassa tänderna (Milos)och dels för att ni båda förhoppningsvis får bättre sömn och att när din man är hemma kan överlämna det till honom.Han får väl sova ut när han är på resa antar jag så att du får göra detsom är hemma är så viktigt.Småbarnsföräldrar lider ofta av bristande sömn men att känna sådan oro inför sänggåendet nästan varje kväll är inte okey.Du behöver sova ut så ta på dig öronproppar el. sov över hos en vän eller vadsomhelst men försök få sova.Det är tufft men ni är ju (inget ont om sambon) två föräldrar så det måste ju gå att lösa lite enklare än för helt ensamstående med barn.Ni löser det okey Tjejen ?

Anna-K sa...

Underbar bild på pappa o Milo.Rolig dag du haft med fika o annat.Sov gott!

Anonym sa...

Hej Jonna!
Mycket fin bild på farsan o Milo.GO! Det gör ont att ens känna efter om tand kommit, "korkad" "välvillig" mormor gjorde det o blev ordentligt biten .Sår. Hoppas ni fått sova, och skönt du kan komma ut . Sluta amma skriver någon ja jag håller med. Men allt är ditt eget beslut.. OBS! Fortsatt trevlig helg o hoppas på lite sömn och att Marcus blir frisk han måste ju jobba.

Anonym sa...

håller med anonym, ni är ju för 17 två? ta in på ett fint hotell, skäm bort dig med lite spa, massage, bad och en stooor säng+ lite tystnad!
det är DU värd!
kram K

Undertecknad sa...

Jag såg dig igår på drottninggatan :) tänkte först säga hej men sen insåg jag hur galet det skulle vara om en främmande människa kom fram. Sen är jag nog lite blye med :)