fredag 21 augusti 2009

laddning

Tack för alla grattis idag! Min dag är det alltså. Eller min och alla andra Jonnors. Grattis till er!

Gör mig redo för första träningspasset. Har på mig mina syntetstrumpor och i påsen vilar skorna. Snart nog är vila ett minne blott.
Har med mig en före-och-under-träningen-bar i cappuchinosmak. Vet inte vad den gör, men ska tugga i mig den före och under. Blir nog bra så.

Återkommer sen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS på namnsdagen! Lycka till med första träningspasset med syntetstrumporna och nya skorna! Spännande att få liten rapport sen när passet är gjort! //Maggan1

Mila sa...

Hej!

Jag vill varna för dessa "bars" som ofta är rena skräpet (fyllda med sirap/socker/glukos) och kan ta udden av träningens effekter. Kolla artikeln i TIME: www.time.com/time/health/article/0,8599,1914857,00.html

Har du provat poweryoga som ett alternativ till gymträning? Enligt mig ett strålande sätt att styrketräna med den egna kroppen som motvikt.

Många Hälsningar
Mila

Suzan sa...

GRATTIS på namnsdagen!!!

O du,..jag vet inte om du vet om detta men du har verifieringskod på när man kommenterar.. det är as-irriterande!

Anonym sa...

Grattis på Namnsdagen! Det har säkert gått bra idag på träningen o du kommer att sova som en stock. Förståndiga köp sockar mm. Äter också något före o efter träningen direkt o dricker mycket vatten. Har gjort min träning idag. Krama lillego Milo ge honom en gosekram.

Anna-K sa...

GRATTIS JONNA! Hoppas dagen varit bra!

Ditte sa...

Försenat grattis på namnsdagen (hade tyvörr inte tid att skriva i går) och lycka till med träningen!