måndag 10 augusti 2009

tack!

Förresten.
Tack för alla omtänksamma ord de senaste dagarna. Om ni visste vad dessa värmt.
Har sagt det förr, och säger igen -jag har de bästa bloggläsarna någonsin någonstans!
Nu ska jag köra snabbt (men säkert) med bilen en sista gång och rensa bort skit som samlats i och på mig.
Kör med olja nu. Försök lägg skit på mig igen och det rinner av.
Puss på er!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Visst behöver man de där djävliga dagarna för att sedan kunna njuta av de dagar som är så underbara!!
Ha en trevlig måndag med din allra sötaste baby-pojke.

Önskar Karin

Birgitta sa...

Jonna! Så skönt att Du mår bättre!
MEN, blir så förbannad på dom inlägg, som ville att Du skulle tala om orsaken! Det har vi INTE med att göra, punkt slut. Varför skulle vi "gotta" oss i det? Det enda vi bloggläsare kan göra, är att ha medkänsla och vara tacksamma att Du vill dela med Dig. En härlig blogg, läser varje morgon!
Ha det så gött!
Kramar från Birgitta & Nyfikne Herrn.

Ditte sa...

Skönt att höra att du mår bättre. Hoppas ni får en riktigt bra vecka - även om det blir utan bad! Det finns ju som sagt mycket annat mysigt att göra.
Här blir det inte heller några bad förrän vinden vänt för det har kommit in algblomning igen under förmiddagen. Jag tänker ändå njuta av sista semesterveckan.

Veronica sa...

Hej Jonna!

Läste för några dagar sen om problemet med selen som satt för högt upp i nitrons sittdel. Träffade en väninna idag och hon hade beställt en sittdyna från emmaljunga, minimizer hetter den. Den har man tydligen för att kunna sänka axelremmarna i två olika höjder. Läser man på emmaljungas hemsida så står det också att den är vändbar med fleece på ena sidan och finns i 14 olika färger.

Hoppas det kan vara nåt för dig och Milo!

Kram V

Anonym sa...

Hej Jonna!!

Jag är mamma till två pojkar, melvin o albin. Tänkte fråga om du någongång vill ta en promenad med barnvagnen så kan du alltid höra av dig, trevligt med lite sällskap. kramkram!! amela_sipkar@hotmail.com

Anonym sa...

Hej Jonna!
Tack för de fina orden, . Bra att du är glad igen o lilla GO har nu fått bada. Nästa år springer han i badet. Bil , barnfamiljer behöver bil mycket .Mycket att bära svårt ta sig fram kommunalt . Bra att ni kunnat åka mycket i sommar, sommaren börjar se inte glad ut, men vi har säkert fina dagar kvar. Kram på er o strunta i dumskallar de finns överallt LOVA! Inte bara på nätet. Minst en extra kram till MILO! sköt mer så länge.

Anonym sa...

Ater till civilisationen och datorn efter flera dagars abstinens! Har varit både positivt och negativt att inte ha tillgång till dator dygnet runt och ärligt så har väl det positiva uppvägt det negativa på många sätt!
Har läst på din blogg att det varit både positivt och negativt även för/hos dej dom här dagarna. Och det är ju så ibland, är ju inte alltid en dans på rosor för någon. Och när det inte är det så har man sin fulla rätt att både berätta att allt inte är ok, att man gråter floder som nästan blir små sjöar. MEN man behöver INTE ALLS berätta orsaken till varför man är så himla ledsen som någon/några tyckte du skulle. Även om det här är en offentlig blogg så är den Din och den är inte en artikel till Se och Hör! Du skriver precis så mycket eller så lite du själv vill och känner för.
För det mesta är det du skriver sprudlande glatt och positivt utan att du i detalj berättar om all glädje ni upplever och allt det roliga ni gör. Då är det ingen som ber om mer detaljer. Jonna, det är du som bestämmer vad du vill dela med dej!
Jag har läst om era badturer och Milos plaskande i vattnet, underbart och målande skrivet – man riktigt ser hur härligt han och ni haft det!
Du skriver att du har dom bästa bloggläsarna någonsin och det har du tack vare att du är du! Det är du Jonna som gör att vi älskar att läsa det du skriver och det vi får förmånen att ta del av i och ur ditt liv tillsammans med din familj.
Jag vill som så många andra skicka mina värmande kramar till dej och er och hoppas ni haft en bra dag. Jag läser ju in i din text från i morse att du ”kaxat upp” dej (är positivt menat!) och att du ”oljat in dej så att skiten bara rinner av”!
Från mej får du ingen skit utan bara rosor! Ha de bra! //Kramar till er från Maggan1