tisdag 4 augusti 2009

våran Totti

Milo Santino Totti i AS Romas sparkdräkt.

...och så med bollen. En favorit.

11 kommentarer:

Hanna sa...

Han är så lik dig! Och ni är jättesöta båda två.

Anonym sa...

Vilka gosiga bilder på den lille älsklingen! Både den med Romaklädseln och den med bollen! Snart kryper han i en faslig speed efter bollen när den rullar iväg!
Han är bara för söt och go, och snart en stor Milo! //Maggan1

Anna-K sa...

GULDKLIMPEN!så söt.Jag tror han har sovit riktigt gott inatt - blicken säjer det!

Ms Spider sa...

Och tänk sedan om han växer upp och blir.... HOCKEYSPELARE istället... Eller börjar med hästhoppning. Vad gör ni då? Lugnange till maken ;-)
Han är jättefin. Sonen alltså. Upptagna män tänker jag inte kommentera :-D
Lycka till, och tack igen för ett starkt inlägg om cellproverna. Kan det få en enda kvinna att testa sig är det värt det.

Anonym sa...

Hej Jonna! Bollspelaren är så GO! Söt. Kanske Barcelona som Zlatan vad säger pappa då? Synd om Marcus ont i ryggen- vi är då två ,sympati till pappa MILO! Som ser så pigg ut kram på dig för idag o sov sött på nätterna!

Humlan sa...

oh my god vad söt han är!!

Nikki sa...

Vilken sötnos alltså!!! Han e nog en av de vackraste bebisar jag sett...
Kram

Anonym sa...

Oj, söt är bara förnamnet! Vilket litet underverk han är Milo!!! Helt bedårande. Jag förstår att du vill "äta upp honom" :)

Nilwa sa...

hej Jonna! Måste bara in på din blogg nästan dagligen för att påminna mig helatiden att de finns hopp....att ni faktiskt lyckades trots så mycket motgångar...
Nu tycker jag vi fått nog av dem men vår Lycka vänder ju aldrig....går månad ut o månade in med ständig sorg efter dottern och den fruktansvärda rädslan av att akldrig få uppleva ell levande barn. HUr gick du vidare när man är nära botten och ge upp? hur orkar man när benen snart inte bär....man gör väl det antar jag, för de sägs ju de där om att hoppet aldrig överger en....eller e det istället så att hoppet tar sig en ny väg så att man omedvetet lättar hjärtat för en stund? Förlåt om detta blev ett neg inlägg på dina så underbara bilder på ert mirakel...han e ju bara så söt, och håller med de andra som skrivit, han e ju så lik dig!!!
kramar J

Malin sa...

Lillkillen blir bara sötare och sötare för varje dag! Men inte så konstigt, han har ju att brås på... :-)

ullrika sa...

Libero har gjort en hejdundrande kupp genom den där bollen! undrar hur många foton den fastnat på? alla kiddisar ääälskar den ju!