torsdag 6 augusti 2009

testing


Förstod inte hur jag skulle lossa på banden så det får nog vara så här ett tag och det ska nog gå. Milo verkar i alla fall tycka om att sitta på eller i sin nya tron. Och visst är den fin!
Får vänta lite till innan vi byter. Just nu har det ju gått rätt bra i liggdelen med.

9 kommentarer:

Jessica sa...

Hej Jonna! Går det inte att flytta ner banden till ett hål längre ner? Finns det inga fler?
Isåfall, sätt honom på en liten kudde så han kommer lite högre upp så han slipper få skavsår.

Fin va vagnen och sonen er är uuursöt!!

//Jessica

Gråa musen sa...

Tycker nog att just den modellen verkar vara för större barn. Man ser ju att benen inte når fram heller. Vår sittvagn hade sex hål altså tre olika höjder att sätta banden på. Kram

Anonym sa...

Hej Jonna! Milo go sitter så fint på sin tron. jag tror du/ni klarar att ställa in "tronen" utan min medhjälp , opraktisk. Han ser ut att må jätttebra. Barnvagnsaffären hjälpte mig de såg ju barnet De gjorde det gratis. Genomgo kille och ge honom kramen .! Hoppas du får sova.

Anonym sa...

Helt otroligt att folk "stör sig" på ditt gnäll. Herregud, vi lever väl i ett fritt land där vi får tycka och gnälla hur mycket vi vill. Och varför är man här och läser om man finner det så frustrerande? Nä, "gnäll" på du :) Jag tycker din blogg (och du) är underbar och kikar in här varje dag! Milo är så klart underbarast :)

Anonym sa...

Hej!
Hoppas han ska trivas att sitta så i vagnen. Men ha inte för bråttom att vända honom framåt, han är fortfarande liten och behöver mkt ögonkontakt och bekräftelse från er. Korta stunder går ju bra och jag vet att du är en klok mamma. Blir bara ibland så upprörd över dessa småttingar som kanske är 3-4 månader och sitter framåtvända hela tiden, ingen verkar tänka på att det kan upplevas stressande eller otryggt för dem bland ex på folk på stan osv. KRAM!

Linda sa...

Du kan inte "trycka" ner banden mot ryggstödet och sy fast dem i ryggskyddet? Så de på sätt och vis hamnar längre ner och så är det bara att sprätta när han bli större.

Linda sa...

De flesta vagnarna är konstruerade så idag. Till Emmaljungas vagnar finns en dyna som man kan köpa som är konstruerad för att göra att bältena kommer längre ner. Minns i skrivande stund inte exakt vad den heter men kolla med din babybutik.

Emma sa...

Har du haft en mjuklift innan till vagnen? Jag har en emmaljunga cerox 360 och gör man om mjukliften till en åkpåse och tar bort själva ovandelen med hjälp av dragkedjaan kan man trä in åkpåsen i bältet (hål finns redan i påsen) och bältet flyttas automatiskt ner ca 10 cm. Fungerar riktigt bra på min son som bara är en vecka yngre än din : )

Anonym sa...

hej jonna
oj, nu såg man verklgien hur lik dig milo är, har inte sett det lika tydligt på andra bilder men har har fått ditt ansiket ffa munnen. super fina milo!
kram B