lördag 29 augusti 2009

morgonsur

Ja ni. Natten blev som natten blev.
Är en tandgnisslare och lyckades gnissla loss en flisa av min tand någon gång mellan 2 och 3. Bet och bet mitt i sömndvalan och hörde sen hur det krasade. Ut fick jag plocka bort flisorna som var formally known as min sidoframtand. Inte så roligt. Var arg i drömmen och tji fick jag för det.
Milo fick aldrig den utlovade spjälisen igår (dåligt, dåligt) så han sov ingen bra heller i trånga vagnen men lite bättre sen vi bäddat ner honom i soffan med skydd runt om, fast ändå skulle han ju upp klockan 6, något som börjar bli en lätt jobbig vana. Killen som liksom jag gilade sovmorgnar förut.
Ja ja.
Snart ska vi till andra hotellet. Hoppas som sagt på badkar där (också) och frukost som ingår. Vilket det inte gjorde här. Bu. Hotellfrukost är ju annars det bästa med hotell men inte om det kostar 300 kr för två.

Nu ska jag bli på gott humör igen.
Solen skiner ju faktiskt och Milo är sötast.

Hej så länge.

14 kommentarer:

Anonym sa...

hur gammal är milo nu?

Anonym sa...

Jonna för fasen..ja,nu ska du som du säger bli glad igen.Varför inte lägga honom mellan er i sängen ?Det finns ju jättemycket att upptäcka och se i Sthlm så kom igen nu.Trist med frukosten men...jag och mina ungar brukade alltid äta en fantastisk hotellfrukostvariant på helgerna hemma,det såg vi framemot hela veckan och oj vad trevligt vi hade det.Hoppas att ni har/får en fin helg i Sthlm. K 1

Anonym sa...

Vilken himla osis med din tand! Bara du nu kan få en tid hos din tandläkare så fort ni kommer hem igen, så att du får det fixat.
Sen tycker jag det är mkt dåligt att ni inte fick nån spjälsäng till Milo om dom nu lovat det! Han är ju lite stor för att sova en hel natt i vagnen. Nästa grej som jag tycker var dåligt med hotellet ni bodde på igår – ta extra betalt för frukost och 300 kr dessutom! Undrar var ni bodde? Det är ju ett ställe som åtminstone jag gärna vill undvika.
Hoppas nya hotellet är bra, att det finns badkar och att ni får egen säng till Milo och så det bästa – frukost som ingår!
Trots natten med tanden, obefintlig spjälsäng, tidigt uppvaknande och frukostirritation så hoppas jag ni hunnit med att gå runt lite på stan i solskenet och njutit av hufvudstadens puls och fika-/mat-utbud. //Maggan1

Anonym sa...

Usch vad du surar Jonna vilka får bo på hotell bara så där och om ni ogillar hotellfrukosten så är det väl bara attr käka ute.Antar att Maggan 1 tröstar nu.

Anonym sa...

Ge dig många babysar vaknar tidigt så är det att ha barn.

Anonym sa...

Usch Jonna vad du gnäller.Jag får aldrig bo på hotell och om jag fick skulle jag inte gnälla.Ta reda på priset innan. Vaknar den lilla babysen för tidigt ? Skojar du ? jag har fem barn,ungar vaknar tidigt liksom.

Anonym sa...

Usch vad trist och tjurig du är nudå Jonna,jättekul att resa till Sthlm med dig nu då,så jäkla kul för din karl.

Gråa musen sa...

Hoppas nästa hotelltur blev bättre. Skaffa bettskena gumman. Så du inte biter sönder mer. Ha en fortsatt trevlig helg. Här har det käkats vätterkräftor. Oj vad goda de var. 6-åringen tyckte det var super. 5-åringen tyckte att det var det värsta han sett. Så kvällsgröten gick inte ner. Han kom på att vi käkar djur och det gillade han inte. Han blir nog vegetarian vad det lider, :-) kram

Anonym sa...

Jonna, ta inte åt dig av alla tråkiga kommentarer. Är inte bloggen till för att man ska kunna skriva av sig sina känslor ? Vi har väl alla våra dåliga dagar. Hoppas ni har ett bättre hotell i natt med egen säng till Milo och en god frukost.

God Natt och Kramar från
Farmor/Mormor

Anna sa...

2 1/2 år har jag följt er. Idag säger jag adjö.
Personer som inte tål några få mindre positiva meningar, efter att i flera år fått så mycket uppmuntran och stöd, glädjs jag inte av att besöka.

Tack för att jag fått ta del av eran resa. Ta väl hand om er och eran lilla söta son.

Kram på er.

Anonym sa...

Lånat Morsan dator och nu undrar jag : varför är det så viktigt med just badkar en enda helg ? Varför kan ungen inte sova mellan er i en säng en enda helg ? Varför tjurar du en enda helg i Stockholm ? Vilken kul resekamrat du verkar vara Jonna,några åsikter om det ? Hälsningar Simon

Anonym sa...

Dig skulle jag verkligen inte vilja semestra med.Oj finns det inget badkar på hela två dagar ? Och oj vaknar barn sååååå tidigt ?

Anonym sa...

Hej Jonna! Synd på tanden verkligen hoppas det inte blir dyrt laga. Stockholm skall upplevas utan små babysar helst om man inte känner stan. Många som reser mycket klagar över hotellfrukostar så du är inte ensam. Hotellen bör skärpa sig i hela landet. Och har de inte barnsängar? Badkar va-f-n var det för hotell?
Fult svära men förlåt för denna gång bara. Kramam lillego Milo.

Anonym sa...

Jag skaffade bettskena i december och sover mkt bättre sedan dess.