söndag 16 augusti 2009

mina hårbollar

Har ju glömt länka till en fin intervju som gjordes i början av veckan. Den handlar om våra håriga små och kan läsas HÄR!
Men kändiskatter, det vet jag väl inte... :-)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jonna! Jag klickade på "här" och fick ett körningsfel från servern där intervjun ligger. Kollade sökvägen under "här" och sedan sökte jag manuellt och skrev i mitt windowssökfält www.kattsajten.se och fick fram sajten och kunde gå vidare till kändiskatter därifrån. Vet inte om det bara är jag som fått problem. Men nu har jag läst intervjun efter min egen sökning och det var en jättefin intervju du hade gett om era små älsklingskatter. Fin bild på dom på bloggen och fin bild på dej på kattsajten!
Kram Maggan1

Anna sa...

Sidan funkar inte av någon anledning. Men söta katter har ni!

Anonym sa...

Nu funkar det att klicka på "här"!
Toppen, att alla kan läsa eftersom intervjun var så jättebra! //Maggan1

Anonym sa...

Hej! Rapport från SÖS & Gabriella på Söder. I dag kom BoBo Nelio Carl Gabriel till denna värld väger 3430g och är 51 cm. Natten var lång & tuff och han fick plockas ut genom "takluckan". Alla mår bra och riktigt trötta.
Hälsningar från gummisnoddsfamiljen
BoBo Gabriella & Birger

Anonym sa...

Tack Jonna för att du publicerat rapporten från SÖS och Gabriella på Söder! Och när du läser Gabriella - stort grattis och lycka till från Maggan1

Anonym sa...

inte för jag vill vara tjatig, utan tvärt om vill jag att katt-intervjun ska funka så att alla kan läsa. Men tyvärr, det är något strul, för nu är det körfel igen från servern där din intervju ligger. Bara så du vet om det.
/Maggan1

Helene sa...

Succébloggare, såpass! :-) Det var en fin artikel!

Anonym sa...

Hej Jonna!
Fin Katt! Hoppas han är snäll mot Milo. Min blev "tjurig "då jag spelade upp Milos skratt då du lekte, han ogillar datorn på för högt ljud jag glömde sänka.Tröstestund vilken syn! Annars gillar han barn bara de inte jagar honom. Fina semesterbilder och MILO är vackrast av alla. Krama lillego . Datorn tjurar ses.

emmalill sa...

Så söta:)

Emmalill

Gråa musen sa...

Det funkade inte och klicka men jag gick in på Hemmets Journals hemsida och klickade mig fram därifrån. Fina kissar har du.

ÅseOhlsson sa...

Hej Jonna !!

Ja dom är ju så fina .Har själv varit inne på att skaffa katt då min sista hund fick somna in i April o de e såååååå jäkla tufft han vart ju nästan 12 år o en liten ras men hade artros i höfterna så det vart inte mycke att göra , hade ju 3 st innan, hans mamma o syster o då Nodde ,som ju alltid gick lös kom tultande 2 meter efter mej för o ha kollen på mej , ja djuren är en lisa för själen .Nästan alla i Hässleholm vet vem jag o mina hundar är MYCKET PRAT O KEL var det .Ja var sak har sin tid . Katter är ju så vackra o lite avståndstagande men jag behöver komma ut så de blir nog en ny terrorist i vinter .

ÖNSKAR ER ALLT GOTT kramiz från Åse

Anonym sa...

Hej Jonna! Fina katter, hittade din sajt med katterna. Intervjun var bra. Om det funkar? skall jag lägga in en bild på min , men man vet aldrig . Krama lillego Milo så länge.