onsdag 12 augusti 2009

dans forts...

Gårdagens favoritdans. Båda är säkra till nästa vecka. Heja!

Angående förra veckans (Kupono och Kayla). Någon skrev att det var hemskt för det såg ut som värsta s&m grejen. Bra beskrivning faktiskt på missbruk, det dansen handlade om. Den beroende dansar med beroendet, klockrent s/m förhållande. Men vad starkt, gripande och samtidigt så vackert att se.

Nu fortsätter veckans spänning.

5 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Åh herregud så vackert!

Jag dansade i min ungdom. Tänk om man varit så här bra.

Anonym sa...

Jag blir bara så avundsjuk, tänk om man var så vig och kunde dansa så bra! Även om förra veckans dans som du la ut här beskrivs som missbruk så var dansen så vacker! Att som beroende dansa med beroendet......
Dagen annars? Hoppas du haft det bra tillsammans med Milo och Marcus! Kram Maggan1

Mila sa...

SYTYCD är mitt favoritprogram!! Så oändligt välgjort in i minsta detalj. Otroligt hur de lyckas få en att tappa hakan under varje program i så många säsonger.

Hoppas du mår bättre nu!!!
Kramar
/Mila

ingy sa...

Såg det där! Helt otroligt! De svävade verkligen. Det där ska jag nog börja titta på ordentligt. Det är ju roligt med både idioter som gör bort sig och proffs som man imponeras av. Idol dock, är bara roligt när folk gör bort sig. ;)

Jessica sa...

Jonna, jag bara måste fråga! Det spelas en låt när en deltagare röstas ut (det är samma låt varje gång, tror jag? En tjej som sjunger...), vet du möjligtvis vilken låt jag menar, och i så fall vem som sjunger den, och vad den heter?
Blir djupt tacksam, jag älskar den låten!