onsdag 19 augusti 2009

jäklars

Fan med.
Blev inte alls glad av kvällen dans. Eller resultatet av gårdagens kanske man ska säga. Jag såg inte själv eftersom min stora M, som inte alls surade ;-) och jag tittade på deckare, men fick kontinuerliga rapporter från söta Malin i Lammhult och vet därför att två favoriter, Jeanette och Jason, rykte.
Bajs och åter bajs.
Ja ja. Bra att jag inte såg. Hade blivit ledsen.

Nu tänka på roligare saker.

Skor.
Mmmm.
Jag älskar skor, har alltid gjort. På sistone har jag dock inte varit så sugen på nya och därför inte riktigt kännt igen mig själv, men idag när jag kände hur skotarmen plötsligt ryckte till började jag ana gamla skotokiga Jonna därinne.
-Gamla Jonna, minus det dåliga, plus massa bra och med skosug igen, trevligt att träffas och välkommen tillbaka.
-Tack tack. Trevligt att vara här.
Skulle väldigt mycket vilja ha (och försöker intala mig hur jag behöver och inte kan leva utan) både de låga och så vackra stövlarna. Är en perfekt vagabond-38:a och som de satt fint när jag idag provade.
Mmmmen.
Pengar. Har inga.
Ska satsa på ett par bra träningsskor, känns viktigare (oj 1 000 vuxenpoäng till mig), även om jag hellre skulle vilja lägga de kronorna på några andra.
Stövlisarna får snällt vänta.
Kanske en vacker dag...

Nu sova soffan. Saknar båda mina M. Men hoppas på bra sömn för alla.

Er med.
God natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Såg att du ville göra om din blogg och kom på att det kan lätt fixas gratis här: http://www.thecutestblogontheblock.com/
Dom har massa fint att väja på :-) Har följt er nu sen lilla Milo låg i magen och är så glad att allt har gått bra för er :-) Fortsatt lycka önskar jag er!!

Anonym sa...

NÄääee,skit i alla sk. vuxenpoäng.Köp ett par bra reagympadojor om du bara ska ha dom inne på gymmet och lägg undan resten i Vagabondsparbössan.Det skulle då jag tycka vara mycket ROLIGARE och roligt ska man ha.K 1

Anonym sa...

Hoppas sömnen blev god på soffan och att dagen idag varit bra. Det kanske till och med blivit ett par träningsskor ;-)
Men jag hade också hellre köpt vagabonderna. Men pengarna ska ju räcka till allt, tyvärr är det den krassa sanningen. Fortfarande ingen liten Milo-tand? //Maggan1

Anonym sa...

Eftersom jag är en stressad småbarnsmamma OCH glömsk säger jag detta en dag för tidigt: GRATTIS JONNA PÅ NAMNSDAGEN!!!!
I morgon alltså!
Stora kramar Tess W