lördag 22 augusti 2009

skön lördag

Har varit en hektisk men rolig dag idag.
Min mamma och pappa är här och hälsar på och det är alltid väldigt trevligt och uppskattat! Älskade Milo har stolt visat upp alla sina nya färdigheter för mormor och morfar och varit så glad hela eftermiddagen tills han efter badet däckade.
Sötaste, finaste älsklingen!

Jag var alltså och dansade imorse och körde core efter det. Påmindes ganska tidigt om varför avslappning var min favoritövning i skolgympan och väntade på det också idag.
Den kom aldrig.
Istället blev det tuffare och svettigare. Mycket, mycket svettigt blev det, men faktiskt också, när jag väl släppt tanken på avslappning, rätt kul.
Eller kul och kul. Höll mig för skratt utan större ansträngning, framförallt i början då jag var stressat medveten om min bristande koordination och den i kombination med kass kondis lämnade övrigt att önska när jag tafatt skuttande gjorde mitt bästa för att hänga med i voguestegen.
Fast jo. Kul var det nog ändå. Och med tanke på att de flesta andra kört koreografin i månader medan jag och A-K hoppade in idag så var det inte helt illa pinkat.
Blir mer dans kan jag redan nu lova. För framförallt behöver jag det efter allt.

Nu ska jag ha lite kväll.
Ha en god sådan ni alla och sov sen gott.
Kram.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för din positiva dagsrapport! Hela texten andas glädje och entusiasm. Kul med din dans, blir ju hemskt avundsjuk, för det där klarar jag inte alls av. Men jag gläds med dej, även om kondisen kunde varit bättre vad jag förstår, men det kommer!
Brukar alltid vara trevligt och uppskattat när mor- och farföräldrar kommer på besök, både för barn och vuxna! Blir ett trevligt avbrott i vardagen. Såg på en av Marcus texter att ni varit på Fiskmagasinet också!! Och kul för Milo att få visa sina färdigheter, för att inte tala om vad kul för morfar och mormor att se vad han lärt sig sedan senast!
Hälsa dina föräldrar och gratulera dom till att ha fått en så fantastisk dotter som du! (Dina syskon är säkert också bra, men dom ”känner” jag ju inte.)
Ha en fortsatt trevlig kväll nu och sov gott du/ni också och kram till Er! //Maggan1

Anonym sa...

Hej Jonna! Du är duktig , bra men jag kunde inte hålla mig för skratt,o ville inte störa så det blev egen träning gympa 45 min plus j----a pilatesboll som är "dum" mot mig tror jag sticker hål på den snart . Dansar också . Koordinationen är inte den bästa , men har blivit mycket bättre ,. Din rygg kommer att bli mycket bättre och du ännu vackrare. Roligt att dina föräldrar är där o lilla GOA Milo får visa vad han kan hoppass han spelar en glad melodi för dem, man måste tycka om melodierna oavsett om man mot förmodan skulle ha huvudvärk. Lillego kryper snart Krama honom. Trevlig fortsatt helg ut i solen.

Robert sa...

Vad intressant blogg du har! Gillar bilderna! Du är väldigt duktig.
Jag prenumererar gärna via bloglovin :)

Kolla gärna in min blogg också - blogg.modestil.se
(Prenumerera gärna på bloggen! :D )

Anonym sa...

Hmm,jag har nu tagit del av och fått en inblick i GYMVÄRLDEN.Nåja,eftersom även min favoritgympa är avslappning ska jag nu starta upp mitt eget lilla projekt där jag ska låta ANDLIGHETEN få större utrymme här hemma .Det är också mycket uppbyggligt för kropp och själ och det ska bli mycket spännande att vara med på den resan.Startar nu upp med en mjukfasta så adrenalinet har som du förstår redan börjat pumpa igång med bara tanken på den.Svettigt värre mao.Kämpa på Jonna , det gör jag ! K 1

Hanna sa...

Din blogg är så bra! Jag använder den som uppslagsbok/inspirationskälla/referensmaterial...

Jag fick barn i juni och under hela graviditeten gick jag in och läste vad du hade gjort samma graviditetsvecka som min. Och nu kan jag gå och kolla hur Milo hade det när han var dryga två månader samt läsa alla kommentarer för att få tips på vad vi kan göra för att underlätta för vår kille.

Tack för att du bloggar så fint för oss alla!
Kram kram.