tisdag 25 augusti 2009

jag och Al Bundy

Har målat mina tånaglar.
Tur att de sitter så långt ner, tårna, för jag får aldrig till det riktigt. Men på håll ser det ändå helt ok ut.

Jag är som Al bundy (fast med målade tånaglar) och måste alltid ha med mig lektyr in på dass om jag ska vara där längre än ett tag. Eller inte in på eftersom jag har som vana att förvara en skvallerblaska eller två där för tillfällen som den tidigare upplevda då jag fick småspringa dit.
Fast när jag väl hade kommit in, satt mig tillrätta och sträckt mig efter gårdagens skäms-på-mig-köp Se och hör upptäcker jag att den är väck! Inte ett papper förutom toarullarna så långt ögat når. Letar frenetiskt med blicken och håller mig så länge.
Men nej, inget.
Vad skulle Al Bundy har gjort tänkte jag, kom inte på något svar och sket bokstavligen i saken.
Fick sen veta att Marcus slängt min skittidning just för att den är skit och att jag hade gått igång på något i den igår.
Ok. Visst. Den är skit, men skit hör hemma på skithus och nästa gång jag dumpar det där får det vara kvar. För även om det uppenbarligen går utan så är separationen lättare genomförd om ögonen under tiden får vila på något oviktigt lättsamt.
Eller hur hade Al Bundy förklarat saken?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det mesta ser bra ut på lite längre håll har jag lärt mig. Måste även gälla lack på tånaglar.
Jag blir så full i skratt när jag läser om toa-besöket och något läsbart medan man ändå sitter där! Se och Hör är väl ganska lämplig skitlitteratur, länge sen jag läste den, ska kanske köpa en och jämföra vad man skriver på de olika sidorna ;-) Jag kan också gå igång på något jag läser nånstans till min gubbes stora förtret. Själv är han inte ett smack bättre, men det ser han inte.
Nästa gång du köper Se och Hör som skithuslitteratur, så får Marcus skita i att slänga den, så att du lättare kan separera dej från "överflödigt kroppsinnehåll"!
Ha det gott och kramar till Er. //Maggan1

Anonym sa...

Hej Jonna! Marcus får strunta i dina tidningar, finns säkert ställen toa du kan gömma dem. Inget göra affär av.Secret. Tillhör dem som inte vill läsa kändisskvaller MEN om det är rätt kändis , som jag ogillar eller gillar, så måste jag köpa tidningen. Ibland. Har kommit på ett knep är det för lång kö till kassan smygläser jag o genast öppnar de en till. Milo - jag är förtjust i barns små händer , känner flera barn , de är så enorm små o söta. de får gärna hålla mig i hand då vi tar en promenad.. Ha en trevlig dag o krama lillego.

Anonym sa...

Nähädå,har du köpt en tidning må så vara Se&Hör så är den din och du gårigång på vad du vill,det gör även Herr Birro ibland. K 1