fredag 26 februari 2010

after work

Pust. Nästa sista dagen på den här veckan, jobbmässigt sett. På söndag är det barnteater igen och sen är det färdigt.
Ska till läkaren på måndag och jag hoppas på bra besked men förbereder mig samtidigt för att det inte blir mycket mer jobb för min del just nu. Min kropp mår inte bra av att ens gå vägen hit märker jag. Magen krampar och har sig och när det händer kan jag inte hålla oron borta längre och känner hur den sakta börjar ta över och jag vill, vill, vill inte att det ska hända!
Men en dag i taget.
Nu är den här slut och jag ska dra mig långsamt mot stan och gå och fika gott. Gott!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Du har det inte lätt och jag håller alla tummar som finns att det går bra måndag.Du kanske kanske skulle må bra av att vila, jag menar bara vila utan att ligga.
Din mage såg stor ut tyckte jag på bilden, är du inte längre på väg?
Fina bilder på Milo gullego som är glad och springer , livet är glatt för honom. Hoppas Marcus blir bättre snart , men en sak ogillar jag de som klagar på att han är borta ofta, de har inte fattat att det är pga av jobbet. Alla har inte ett jobb i samma stad. Och pengar behöver alla för att leva. Ha det trevligt på barnteatern, och sköt nu om dig och er och glöm inte Milokramen. Trevlig helg hoppas du får sova. kram till dig Jonna.Du skall ha det.

Rebecca sa...

Det viktigaste är att du och bebis i magen mår bra och om det innebär att du inte kan jobba mer så är det trist men samtidigt nödvändigt. Hoppas och ber att allt ska gå bra även denna gång och att Milo ska få ett välmående litet syskon :)

Kram Rebecca

Anonym sa...

Hörru - måste du verkligen jobba på söndag också? Om du måste det kan du inte ta en taxi då, så du slipper gå i snömodd och slask, det tar på alla muskler i kroppen, även magmusklerna. Du får vara lite rädd om dig nu. Och jag förstår att du blir orolig när du känner att det krampar i magen. Så som jag ser det (ursäkta att jag lägger mig i!) så finns det 2 alternativ, antingen sjukskriver du dig på söndag eller så tar du en taxi, övrig tid tycker jag du ska vila (kanske inte ligga precis) så mycket du kan fram tills du varit hos doktorn på måndag. Alltså ta en dag i taget, vila allt du kan. Jag är övertygad om att allt blir så bra så bra!
Kramar från Maggan1

EvaMarie sa...

Dumma tös..
Stanna hemma o vila istället.