torsdag 25 februari 2010

lite skit rensar magen (känsliga läsare varnas)

I varje fall om den kommer ut. Och ut kom den.
Har ju som alltid problem med mina tarmar, eller snarare innehållet i dom och det faktum att det aldrig vill ut. Men idag tack vare medicinens fantastiska verkar sket jag kaskader. Underbar känsla såhär efteråt. Allt är plötsligt möjligt och inget svårt. Har nästan lust att börja hallelujaa-mässa men inser att det skulle kunna tolkas som smått galet så här en torsdagförmiddag så jag låter ödmjukast bli.

Milo sover nu.
Jag jag klätt på mig, duttat maskara på fransarna och väntar hem Marcus. Ska till jobbet i eftermiddag och sälja biljetter till ny barnteater.
Visa på villovägar är dagens föreställning. Klockan ett spelas nästa. Den är från 4 år och innehåller massa musik och dockor. Boka biljetter på 011-102694!
Måste passa på att göra reklam för sånt som jag vet eller tror är bra. Och barnteater är det! Längtar till Milo och jag kan gå massor. Han såg drygt halva föreställningen igår och det var spännande men sen ville han börja krypa så vi gick ut så att han fick göra det. Fast han är på gång nu, vår lilla kultursnubbe :-).

16 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har en "perfekt" mage som sköter sig varje morgon. Och visst är det helt underbart när skiten lämnat kroppen!!

Ha en fortsatt bra dag.
Ska bara tillägga att din bebismage är ju hur stor som helst. Undrar så om det är en liten tös där inne.
Bye bye

Anonym sa...

Jag vill veeeta vad för dundermirakelmedicin du tar? Har också stopp i avloppet..:(
/Anette

Anonym sa...

Jösses..vems mage visar du ? Visst kan magar vara UTtänja men hallå ? Är det trillingAR +++ KIJAN

Anonym sa...

Jävlar va jag skratta, har samma problem och vet hur underbart det känns när det väl sker, förstår till fullo din glädje och vilja till dans, sitter fortfarande och småfnittrar för mig själv.
Maria

Anonym sa...

Vilken härlig spontanitet du har! Jag bara gillar den till max. Förstår att det är med lättnadens känsla du idag går iväg till jobbet!
Skönt för dig att Marcus är på vg hem och hoppas han har lite ledigt nu så han kan vila sin värkande kropp och att ni får lite tid tillsammans!
Ha en fortsatt bra dag! Kram från Maggan1

Anonym sa...

Men gud din kropp verkar ju helt slut. Du har ju åldringssymptom. Och aldrig sover du. Lilleman verkar ju sova som bäst på dagen. Hur i hela friden vågar du en graviditet till. Tänk om du blir sängliggande. Vem ska ta hand om Milo då? Karln din verkar ju aldrig vara hemma nu heller. Och hur ska du må sen. Kroppen verkar ju slut efter en graviditet. Hur ska du kunna ta hand om två sen praktiskt taget själv. Sök hjälp nu innan du går in i väggen

skitmajan sa...

va du pratar skit jonna hahaha!!!Hoppas allt går bra med lilla babyn i magen.

Rebecca sa...

Du får gärna lite diskret ge tips om vad det var som hjälpte din mage. Jag tycks nämligen aldrig hitta nåt som hjälper i längden *suck*. Så som sagt, lite tips vore fint.

Kram Rebecca

Anonym sa...

Känner igen mycket av det du skriver. Vem vet vi kanske är lite lika inuti:)

Finns inget härligare nästan en känslan att få tömma tarmen!! Har också haft och har lite problem medllan varven. Så det är rena paradiset när....skiten kommer ut, hehe...

Russel vann "So u think u can dance" och även om han inte var min favvis från början så blev jag glad för hans skull!

Kram

/Madeleine

Anna-K sa...

"Är det inkomster så är utgifter" Skönt med rensning ibland!

Anonym sa...

Vem bryr sig?

Anonym sa...

Jag äter frukt & fibertärning varje kväll (finns på hälsokost & apotek)! Det gör mirakel i toan varje morgon! =)

Anonym sa...

Tittar du på ANNORLUNDA FAMILJER PÅ tV 4 ? Kul program och jag kan se det här i Italien.Tips till dej,köp hem några vårlökar,sätt dem i tex.sand.kanske kattgrus och vattna då och då.Ojoj vad glad du blir Jonna några veckor senare. Snart är jag hemma och då vill jag åka spark........när åkte du spark senasts ? Det är ju så himlans kul !! K 1 Kijan

Susanna sa...

Hahaha, underbart! Ibland är det ju fantastiskt att sitta på toan! Har magen blivit mindre nu efter att den är lite tömd? Hahaha!!

Anonym sa...

Till anonym 14.54

Jösses vilken neggo du är, lite avundsjuk kanske? Titta på bilden längst upp på bloggen så ser du en strålande vacker tjej, en underbar mamma som nu åter bär ett barn i sin mage och med en närvarande pappa som säkert bryr sig långt mera än många andra fäder i detta land.

Kram på dig Jonna, det här fixar du och Marcus samt lille Milo som ju kommer att bli en stolt storebror.

Att vissa måste stuka till, för att upphäva sig själva, ja det är sorgligt men det slår tillbaka på dem själva till slut.

Stor kram till Er från Ingela

Anonym sa...

hahaha.. du är go! :) go jonna! bajsfeminism är grejen.