onsdag 24 februari 2010

dansfinal bakom bruset

Just nu skulle jag ha legat och kollat på dansfinalen om det hade velat sig väl.
Men icke så.
Bilden på TV:n är puts väck. På båda. Och på grannens. Så himla illa. Just ikväll, den viktigaste av alla TV-kvällar. Ingen förklaring nånstans, supporten har bara öppet till fem (stängt på helgerna. Teknikbolaget vilken skitsupport ni har!) så där kom man ju inte längre än till en telefonsvarare som inte kunde ge svar.
Tur att Jess var här och käkade middag så vi hade något att göra jag och Milo. Blir ju så otroligt ensamt utan TV när man vant sig vid dess sällskap. Vi åt god soppa av mamma Kelda och grekisk sallad till. Mycket smarrigt och välkommet i magen som gapade tomt sen lunchen vid tolv.
Marcus är i Stockholm. Åkte dit med Taxi och imorgon är det hemfärd på samma sätt. SJ har tagit den energi det fått. Inge' mer. Med taxi hem hyser jag dessutom förhoppning om att få komma iväg i tid till jobb. Och sånt blir man glad av. Typ.
I övrigt mår jag sådär.
Rätt dåligt faktiskt. Både kropp och själ gråter. Det mesta känns kämpigt och det är inte en trevlig känsla.
Imorgon bitti ska jag och Miloboy i alla fall ha sovmorgon. Glömde säga det till honom bara så vi får väl se. Nu sover han kärleken. Det var så kul ikväll med besök och bus så han borde sova gott. Och länge (mamma hoppas).

Tog bilder på ettan igår men sladden vill inte koppla vidare. Får testa imorgon igen. Min mage är mycket fin.
På måndag är det koll.

God natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hormoner som snurrar runt, en liten 1-åring och mycket ensam. Då kan nog humöret svikta och tröttheten gör sig mer påmind. Hoppas du snart känner dig piggare. Kram/Karin

Anonym sa...

Dom här TV-bolagen är inte att lita på! Tråkigt nog! Vi har flera olika, men alla har haft sina brister på olika sätt. Har nu Canal Digital och än så länge funkar det faktiskt ganaka hyfsat. Och dom har service lite längre på dagarna också.
Jag kollar mycket på TV via datorn, men alla program kan man ju inte se live utan får då vänta till dagen efter. När det gäller dansprogrammet är det klart att det är kul att se när det går och inte i efterhand! Dom där Keldasopporna ska jag nog ta och testa någon dag, har hört så många som gillar dom faktiskt!
Har sett Kvällsöppet och Marcus och Lennart E, bra program ikväll - IGEN! Bra att han tog taxi dit och sen hem igen! Blir inte klok på vare sig SJ:s vd eller infrastrukturministern. Undanvikande svar gavs också angående korrekt information till resenärerna. Dåligt!
Hoppas nu du får sova i natt och att du mår bättre i morgon, gillar inte när du säger att du mår "så där" och "rätt dåligt", "både kropp och själ gråter". Jag hoppas din känsla att det mesta känns kämpigt försvinner och att du och ni tillsammans kan glädjas åt det nya spirande lilla livet i din mage!
Ser med spänning fram emot att sladden vill koppla vidare magbilden. Och tills dess Jonna, var rädd om dig, om Milo, om bebben och om Marcus!
Många kramar och natti från Maggan1

Evalena sa...

Vilket fint "huvud" du har på din blogg. Kanon!
Stort GRATTIS till er för det nya livet du bär på. Men, var rädd om dig, så allt går bra.
Ber för er och önskar er allt gott nu och framöver.
Kram
Evalena

Gråa musen sa...

Förstår om det känns jättekämpigt när ni är hängiga båda två. Tänk bara på att man kan få hemhjälp om man är sjuka både mor och far. Jag blev erbjuden men tackade stolt nej. Jag var ung då. I dag hade jag inte tvekat. Man ska ta den hjälp man har rätt till. Problemet är väl bara att man måste vara sjukskriven och det är väl inte så lätt för en frilansare som Marcus. Upp med hakan. So far so good. Kram