söndag 28 februari 2010

inför en första koll

Ja, men visst blev det i alla fall brons i hockeyn till slut och hur härligt är inte det!?!
Så jäkla härligt, faktiskt!
Igår var en lugn dag. Plaskade runt hela familjen på stan en sväng, fikade och shoppade lite färgglatt till morgondagens filmpremiär med tema just färg. Det blir Tim Burtons Alice i underlandet och jag bara älskar Tim B! Och Johnny D! Tanken var och är väl lite fortfarande att Jessica ska komma och sova över här med Milo medan Marcus och jag förlustar oss i storstan, fast igårkväll började Milokillen snora och ta på öronen. Natten som följde var en plåga och han kunde inte sova alls. Idag har han dock varit mycket glad och pigg men är fortsatt snorig och tar sig över öronen så jag är lite rädd att det kan vara nåt ont där. Ingen feber ännu tack och lov, men vi får snällt avvakta och se hur det blir nu i natt och hur kärleken verkar må imorgon. Blir det ingen Burtonparty så har jag åtminstone färgglatt i skåpet att ta på mig när humöret sviktar.

Dagens jobbpass gick bra. Såg premiären av Näktergalen och tyckte mycket om!
Imorgon är det läkarbesök och jag börjar bli orolig för att jag inte är orolig. Minns dagen innan varje gång förra gången och vilken oro som då härjade i kroppen för att sen bytas ut mot den otroliga glädjen varje Oförändrat-besked bidrog till.
Men nu är jag lugn.
Så vilka besked väntar denna gång?
Fast så blir jag ju samtidigt orolig av lugnet och allt är precis som det ska. Jag -orolig. Bra. Då ska jag bli glad imorgon igen. Härligt.
Och så vann vi brons i hockeyn också. Fast det hade jag väl redan skrivit. Kul är det hursom!

God natt och hörs imorgon.

8 kommentarer:

Gråa musen sa...

Grattis till bronset. Där drog Finnarna allt Svenskarna vid näsan. Och jag som hade hoppats på en final mellan Sverige och Finland i år :-) Men men man kan inte få allt och elva medaljer slår allt i mannaminne. Men nu skiter vi i OS. Nu är det slut påt. Lycka till i morgon. Håller tummarna. Men så stor och fin som den magen är så lär det väl inte behövas att lilla jag håller tummarna alltså. Men jag gör det ändå. Krya på sig till de två M också. Kramis.

Anonym sa...

När du är i storstan borde du verkligen passa på att se fantastiska "Till vildingarnas land". Den ska ses på bio!

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=-AlZnPZyHls&feature=PlayList&p=C50A62165AA8E4A3&playnext=1&playnext_from=PL&index=1


Önskar att vår värld var lite mera kärlek!!!!! Linda

Anonym sa...

Grattis till bronset i hockeyn! Eftersom det gick så illa för Sverige så är det ju bara att glädjas med Finland.
Hoppas Milo mår bättre idag, så att Ni kan åka iväg på filmpremiären. Annars får du ta på dig det färgglada du shoppat. Hoppas också Marcus mår lite bättre och inte har så mycket värk.
Och så naturligtvis så ser vi ju med spänning och stort intresse fram emot att förhoppningsvis få höra lite om vilket besked du får vid läkarbesöket idag. Håller alla tummarna!
Kram till er från Maggan1

Birgitta sa...

Tänker på dig idag, hoppas att du får fina besked!
Kram
Birgitta & Nyfikne Herrn

Thess sa...

Håller tummarna för positiva besked idag!

Anonym sa...

Hej
För mig är du som en liten solstråle, söt som socker och verkar kunna se ljuspunkterna här livet. Det måste vara tufft att leva med en som verkar gilla mörkret och inte gärna vill se positivt på livet? Jag beundrar dig att du orkar!
Kram & lycka till!

Christa sa...

Det är så roligt att du Jonna håller på Finland. Det var en fantastisk match, är glad att jag såg den i direktsändning. Heja Finland!

Och grattis till andra graviditeten :)