söndag 14 februari 2010

att gå

Hemma tränar vi för fullt. Och det är Milo som går! Han är uppe i ett tiotalsteg just nu men tycker nog det är lite för roligt för sitt eget bästa för det slutar alltid med att han faller hejdlöst, med ett porlande skratt och armarna utsträckta, mot den han har satt sikte på. Fast huvudsaken är ju att det är kul. Våran stora lille kille. Han är så fantastisk. På alla sätt! Finaste, sötaste och klokaste lilla ungen jag kan tänka mig. Och snart har vi två om allt går vår väg.
Oj oj oj.

Idag var jag på jobbet och det var roligt även om jag tog slut. Det är verkligen jätteskönt att komma iväg och tänka på och också göra annat men samtidigt kan jag stundvis sakna den lille mannen här hemma så otroligt. Gäller att hålla sig sysselsatt helt enkelt och hålla ut. Jag vet ju att han har det bäst med pappsen och tids nog blir det min tur att krama och pussa igen.

Nu ska vi fundera på film. Kommer det nåt på TV eller måste jag hyra?
Hmmm.

10 kommentarer:

Jenny sa...

Det är så mysigt när de börjar gå. Fast det blir betydligt mer jobb =)
Grattis till den lill* inneboende =)
Har själv två tätisar, 12 månader emellan dem och det är hur mysigt som helst! De har så roligt tillsammans redan. Håller tummarna för att allt ska gå bra och att ni får uppleva lyckan med syskonkärlek.
Kram Jenny

Sandra sa...

Härligt att Milo rör på fötterna, och inom kort kommer livet i din mage också göra det! :)

Jag är så himla glad för eran skull, ni är så vackra människor hela högen.

Det går inte att undkomma mediahetsen kring Marcus just nu,
och det jag vill säga om detta är att jag verkligen hoppas att ingen av er tar åt er utav detta.
Jag hoppas att ni myser massor med varandra och försöker låta bli att lyssna på elakheter.


Ta hand om dig Jonna och mys med familjen som sagt.
Det finns människor som ser upp till och beundrar er,
glöm inte det! :)
Ni förtjänar det bästa.

Marbeth sa...

Så spännande och roligt :) Bebis tiden är förbi och nu väntar nya äventyr (för er båda) full fart lär det bli ! Kram

Anonym sa...

Gratulera till segern på "På spåret". Ni är riktigt bra! Hoppas att det håller hela vägen. Gör det inte det så spelar det inte ju inte så stor roll. Det finns ju viktigare saker i livet, om det än är roligt att vinna. Vill bara säga att jag såg Marcus första gången för några år sedan på tv, i en intervju. Det berörde mig när han pratade om pappans roll vid en graviditet. Mailade en politiker om hans svar. Hur viktig papppan är. Det glöms bort. Jag har själv reagerat på att papporna inte finns med i bilden vid en graviditet!

Carro sa...

Tänker flera gånger om dagen på din lille/a i magen och hoppas allt går bra för er. Det jag uppskattar sååå mycket i din blogg är 1)din ärlighet OM LIVETS BRA OCH JOBBIGA SIDOR(har lite svårt för vissa bloggar som tex Läckbergs och mååånga andras där precis hela livet framstår som en enda gigantiskt stoR RÄÄÄKMACKA)
2)Man slipper titta på en massa annonser 3)Man slipper erbjudanden om att vara med i 7 olika
tävlingar varje dag!
4)Ditt sätt att skriva är fantastiskt
5)Du skriver så mycket om vad du tänker, du rabblar aldrig upp enbart vad du gör. Är så impad av att du alltid kommer på nya fina saker att skriva - VARJE DAG. Hade jag haft en blogg hade det varje dag stått typ "idag har jag ätit frukost" GO Jonna GO - din blogg är den bästa!!!!!!

Anonym sa...

Underbart att läsa om gå-utvecklingen för Milo! Riktigt ser framför mig hur han faller rakt fram mot en av er! Vad härligt att få uppleva detta!
Är väl bra att ett tag få komma iväg för dig på jobbet, även om det är jobbigt känslomässigt att vara hemifrån. Men Marcus fixar ju det här med att vara pappa och ta hand om Milo. Sen är det desto bättre när du kommer hem, för både Marcus och Milo, med både pussar och kramar.
Blev det TV tro, eller hyrfilm?
Nu sova-god natt!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Nya spännande tider med Milo väntar när han nu börjar ta sina allra första stapplande steg av frihet.
Minns att en barnmorska en gång sade till mig att det är när barnen börjar gå och springa som påminnelsen om att den än gång ska flytta hemifrån uppenbaras.

Tyckte det var patetiskt uttryckt då, men med facit i hand så inser jag att tiden går väldans fort:)

Hyr film! Tv utbudet stinker. Själv såg jag "dumpa honom", "ugly truth" och "sommaren med Göran" då jag låg däckad i förra veckan(filmtips)

Kram
/MM

Annika M sa...

Själv kan jag tycka att det är SKÖNT att gå till jobbet. Särskilt så här en måndagmorgon efter en helg fylld av fighter med en envis, viljestark fyraåring och en sexåring som kommit in i "lilla tonåren" eller vad trotsperioden brukar kallas.... :)

Anonym sa...

Hej!
Mysigt med en liten hemma som staplar fram! Det finns inget sötare!
Tänkte bara säga att den dÄr Katrin Z, snackar en massa hemskheter om marcus i sin blogg idag.
Hon verkar hemsk verkligen!
Ta hand om er allihop!

Anonym sa...

Hej Pappa behövs nog ännu mer nu mer än annars, när Milo skall upptäcka världen det går ju i speedfart när de utvecklas. Det är sport på TV , radio , och matlagning (avskyr matlagning på TV) så det gäller att kryssa mellan kanalerna .Eller stänga av och läsa . Sport är kul i men det blir för mycket. Inget göra år. Skall storstäda istället idag.
Nu har de äntligen fixat trottoarerna så det går att gå normalt för har man inte ont i ryggen innan så får man av all modd. Gratisträning ha . Sköt om dig . Vila vila för två täta är inte alls romantiskt alltid.. Men vi lekte bra ihop oftast. Försökte tysta syrran som bara skrek .Det var inte bra s.a.s I all "välvilja" tyckte jag,.så de skulle få sova. .Jag är storasyster. 1 år 2 mån äldre.
Krama MILO-go och lycka till min lillbebisen och att allt går bra.
ses på nätet.