måndag 22 februari 2010

familjen samlad

Två sover, en är uppe. Marcus kom till sist på eftermiddagen och fastän jag missade allt jobb i princip trots att jag var där med Milo ett tag så känns det bra att ha karln där han här hemma. Hemma.
Jag sitter just nu och häckar här med ett illamående som vill hoppa ut genom porerna. Dricker fil och hoppas det dämpas och om inte så fantiserar jag om filkaskader för trot bestämt att fil är roligare att kräkas upp än popcorn som är det andra som finns i magen.
Jag och Jess var äntligen på bio ikväll och då slapp jag som tur är kräkskänslorna. Hurra för det. Var lite orolig innan då det brukar bli värre och sedan värst mot kvällen men nejdå. Gick bra och då ska jag faktiskt inte gnälla om discot i matstrupen nu.
Vi såg Luftslottet som sprängdes och den var mycket bra! Bäst av alla enligt J och jag håller tveksamt med. Fast tror nog ändå vid närmare eftertanke ettan är just nummer ett för mig. Jo det är den. Fast bra var den här trean med alltså.
Nästa vecka om vi får tummarna ur väntar Avatar. Vill verkligen se den på bio och snart är det försent så -tumme o tumme, ta dig ur NU!

God natt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jonna, återigen STORT grattis till både dig och Marcus för bebisen i magen :) Så himla roligt när det "går vägen"! Ett tips angående "Avatar", se den i 3D! Grymt effektfullt.
Kram från Anna

Anonym sa...

Marcus gjorde säkert allt för att komma hem . 15 timmars väntetid enligt Metro . så var glad ! att han tog sig hem. Sköt om dig med ditt illamående och krama Milo-go och en kram till Marcus . Nu kan du roa dig lite med bio och sådant och släppa oron en stund. Det är sälert inte för sent med nöjen Jonna ...

Anonym sa...

Men du är ju en riktig kämpe som tog dig iväg till jobbet trots allt och med Milo! Så skönt att Marcus tog sig hem till slut igår. Så att han är hemma. Kul med bion och att du fixade den utan kräkning. Hoppas du slapp kräkningarna sen igår kväll och i natt också och att du fått sova ordentligt.
Ha en bra dag! Kram Maggan1

Madeleine Moberg sa...

Usch & tvi för illamående men tummen upp för biobesök med god vän!

Jag och min underbara son Samuel såg Avatar för några veckor sen.

En fin film men för mig som lätt stelnar till i kroppen (fibro)så var soffan längst bak i biosalongen en välsignelse.

Filmen är ju rätt lång. Men den var bra och sonen var mycket nöjd med både film och restaurang besök efteråt!:p
Hoppas du kommer iväg innan den slutar gå!

Kram

Madeleine

Rebecca sa...

Rekommenderar er att gå och se Avatar. Jag hade inte direkt några förväntningar innan men jag älskade den! Vacker, rörande och helt underbar!

Hoppas verkligen att illamåendet snart blir bättre för dig. Har hört att yoghurt, melon och mariekex ska va bra. Yoghurt och melon påstår en gravid vän med stora illamående-problem hjälper, mariekex envisas min lilla mormor med att rekommendera för illamåendet :) Hoppas du hittar nåt som hjälper :)

Kram Rebecca

Anonym sa...

Angående illamående...av egen erfarenhet så råder jag dig till att använda seaband som finns på apoteket. De hjälper inte direkt, men efter någon veckas användning fungerar de. Se till att placera de rätt bara, kulan på bandet ska vara mellan de två stora senorna på undersidan av handleden, det finns beskrivning med. Lycka till med allt & grattis!!! //A.

Anonym sa...

Hej Jonna! Jag var på samma bio som du och om jag hade varit lite modigare hade jag kommit fram och sagt att du skriver en trevlig blogg samt önskat dig lycka till med nya bebben! Kram från Maria