fredag 19 februari 2010

os

Vilken besvikelse OS är än så länge. Har precis haft min första os-kväll framför Tv:n fast med facit i hand kunde jag lika gärna varit utan den.
Ja ja. Andra får gädjas. Jag är glad ändå. Åt annat.
Min mamma och pappa kom idag trots att vi ett tag trodde att de inte skulle eftersom vädret varit så bajs uppåt. Men nu är de alltså här och Milo och jag är så glada över det. Blir en mycket trevlig helg och jag kan jobba som planerat på söndag.
Nu ska jag ta en dusch. Bara en sån sak :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med dig, OS är inte någon höjdare i år! Har inte kollat något på TV:n alls, kollat lite via datorn och via radion. Men jag tycker ena skandalen har avlöst den andra. Och vädrets makter har ju inte heller passat riktigt in i ett vinter-os. Såg några otäcka bilder via datorn på såväl Anja som Järbyn (av de svenska utförsåkarna), då blir man lite skakad. Såg också att Kalla blev påkörd och ramlade, men sånt kan ju hända. Skidskyttetjejerna har ju haft sina problem.
Nåväl, som du säger, andra gläds åt os, du har så mycket mer att glädjas åt! Plus att dina föräldrar kom på besök, vad härligt för både dej och Milo.
Jag gläds också åt många saker, och en av dom saker jag verkligen gläds åt är att få läsa din fina blogg (och Marcus).
Kram och ha en riktigt trevlig helg tillsammans med dina föräldrar! //Maggan1
PS Här vräker snön ner - IGEN! Vet inte hur det är hos er, vi bor drygt 20 mil söder ut från Nkpg.

Anonym sa...

Själv älskar jag sport och har glatts oerhört åt de medaljer Sverige har tagit hitills. Två guld, två silver och ett brons! Hockeykillarna har vunnit sina två första matcher så jag njuter av våra framgångar så här långt! Heja Sverige:-)

/MM

Gråa musen sa...

Du måste ha missat det allra bästa. Anja som gör världens otäckaste vurpa i störtloppet. Hon flyger 60 meter handlöst. Jag trodde f att hon dog. Mindre än 24 timmar senare tar hon blåslagen men vid liv sitt OS brons. DET är då en bragd. Sen har vi ju två till som tagit medalj. Nä... Nu är du både blind och döv. Det har ju gått bra hittills. De är ju super duktiga. Damkronorna nämner vi icke. DET var pinsamt. Men herrKronorna har ju vunnit bägge sina. Så jag brukar då hålla med dig. Men i detta ämne står vi låååååångt från varann. Ha en bra dag i allafall. Kram

Malinka sa...

Va, dög inte Anna Haags silver!? ;-)

Anonym sa...

Fan vad glad jag blir och inte det minsta avundsjuk på man,barn och gravid samt en ny sekelskiftevåning med kakelugnar högt i tak och stuckaturer här och var och släkt som träffas ofta. Jodå, jag vill lite ha det så men glädjs med dig Jonna,det gör jag verkligen medans jag hysteriskt vräker i mig ännu en ostbågspåse. K1 Kijan

Petra sa...

Jag är heller inget fan över vinter-OS och igår blev man "tvingad" att titta på när sverige spelade ishockey.

Gråa musen sa...

HAhaha. Asgarv,förlåt, Glömde i all hast att du håller på Finland. Det unnar jag dig gladeligen. Dåå trillade poletten ner :-) Trodde du missat nåt. Så var det jag som missade hela poängen. Sätter i ren glädje och grannsämja fram en blåvit flagga och ställer den på bordet. Kraaam. P.s Gillar inte heller Champinjoner. Sega och beska tycker jag. Ha en bra kväll.